Krov nad glavom: Iseljena porodica Lalović, privedeni aktivisti (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kakav je ovo uzas. U kakvom svetu mi to zivimo. Ko izbacuje ovu porodicu … kome je toliko stalo do stana koji je pukovnik valjda zasluzio … i za to im treba brigada policije … ko je izvrsitelj koji sprovodi ovo zlocinacko izvrsenje. … Srbija zaista ne zasluzuje da postoji.

  2. Surovo, neljudski, inače, nema za obične ljude u ovoj zemlji mesta, samo za ološ.

  3. 1993 sam se preko jednih opozicionih novina javno odrekao prpadnosti i narodu i veri i državi kad sam video jednu sliku u mojoj Vojvodjanskoj varoši. U kafiću za jednim stolom grupa sedi pije nazdravlja i srbuje, a u grupi dva lokalna kriminalca, džipadžije, jedan pripadnik paravojnih dobrovoljaca, njedan aparatčik iz Opštinskog szda i tri pandura – kursista, nekakav nazoviinspektor što je kao pozornik šamarao klince jer sumnja da „piju drogu“. 30 meteri dalje u redu ljudi čekaju da dobiju sledovanje brašna, ulja, šećera. Kao ovce. Sad kad je milion onih koji nečemu valjaju otišlo ostale su još gore ovce. Nek ima da loče pivo, nek ima „kladžu“ u blizini, kiosk da kupi ono smeće od novina, smrdljivu salamu i Pink. Nije samo spreman da sluša ove iznad koji su se postrojili kao Handžar divizija, nego i ako gazde kažu da rastrgnu svakog ko nije u njihovom blatu. U ovcama je problem. Ovca će ne samo ćutati nego i podržavati. Ja kad ovi sa slike udju u kafić, lokal…izadjem neću sa njima da sedim u istom prostoru. Prepisano od sjajnog Holandskog naroda iz okupacije..sjajna slika. Ulaze Nemci u kafanu a Holandjani plaćaju račun i izlaze jedan po jedan..

  4. zasto prinudno iseljenje izbog duga ili osvete ili idi bako kuda znas meni vise ne trebas

  5. Ne vidim u cemu je problem, ako je nezakonito dosao do stana naravno da mu treba oduzeti, jeste da je glupo ovako izbaciti ih na ulicu, ali , pise ‘petnaesti put’ sto znaci da je vec pregovarano o iseljenju…A ova bagra sto glumi neku porsku, HAPSI

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.