Krušik: Orkestrirana medijska kampanja nanela štetu kompaniji

Ostavite komentar


  1. Pa ne mislite valjda dilberi iz Krusika, da vrsite vadjevinu iz kriminalnih bescasca retorikom i verbalnim sibicarenjem nalik na aktuelnog Predsednika Srbije ? No pasaran ! Ako bi moglo bez cenzure.

  2. Evo cika nesto da vas nauci, posto umesto menadzerske analize pisete politicki pamflet. Uspeh firme se meri racionalnim poslovanjem i ekonomskom isplativoscu proizvoda. Ako ste primili puno stranackih kadrova koji ne doprinose uspehu, onda otpustajte. Svako radno mesto mora zaraditi i svoju platu, i ostatak za profit. Sto se tice proizvoda uradili ste sve da propadnete. Prodajete proizvod po proizvodnoj (nekad i ispod nje) ceni, a onda bitange trgovci (tata&co) zbog profita visestruko naduvaju cenu. To je kratkorocno super, ali dugorocno nije. Javljaju se drugi proizvodjaci i trgovci koji nisu toliko gramzivi i oni dobijaju poslove. To je ukratko, ima jos toga, ali nadalje savete cu davati samo novom rukovodstvu i novoj vlasti.

    1. Uze mi reč iz usta. Ne treba zaboraviti ni par hiljada Ubljana koje je Glišić zaposlio prethodnih nekoliko godina

  3. Dobro je da Veliki Vodja, njegovi ministri i neka braca i ocevi nisu naneli nikakvu stetu

  4. „Zlo radjenje gotovo sudjenje“ kaze nas narod. Zasto niste mislili na buducnost namenske industrije, kad ste na njeno celo dovodili ljude koji nikakvog iskustva nisu imali u toj industriji. Jedina kvalifikacija im je bila clanstvo u SNS sekti. Sto se tice otpustanja radnika,nadam se da ce otpustiti SNS botove koje su i zaposlili zadnjih nekoliko godina. Mozda ce cekati dok ne prodju izbori u maju, jer jos ih trebate da glasaju za SNS. Ne krivite istinu sto je ne pravda zavladala. Nema vise silerove, ali tu su silerovci, na naj istaknutijim mestima, bas u namenskoj.

  5. Osudjivati deo javnosti da žele da unište Krušik!!!
    Pa valjda je cela afera zbog toga da se ta ubitačna praksa (po Krušik i ostala državna preduzeća), ne bi više ponavljala!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.