Krušik poslao poruku da je Obradović nepoželjan

Valjevska firma namenske industrije koristi zakonske mogućnosti kako bi fizički udaljila uzbunjivača iz kompanije

Ostavite komentar


    1. Zašto? Četiri godine poverljiva dokumenta daje strancima. Usput, Bugarska je glavni konkurent Srbiji u prodaju takve vrste municije. Šta mislite koliko godina robije bi dobio u SAD? Pogledajte zašto Amerikanci jure Snoudena i Asanža pa onda stanite u zaštitu Obradovića.

      1. U,zivotu nisam procitao vecu glupost!
        Covek upozorava da se krade drzavna imovina,a ti o amerima?
        Da je kojim slucajem prijavio nasim „ustanovama“ pojeo bi ga
        mrak,odavno posto je dokazano da je pljacka drzave u pitanju
        gde su akteri iz samog vrha!Citaj Danas,Srbininfo,upoznaj se sa
        cinjenicnim stvarima odnosno istinom!

        1. naravno, covek je otkrio pljacku. Ali nije realno ocekivati da se vrati na posao, treba da trazi drugi posao.

      2. @Koliko se sećam,niko u Srbiji nije osudio postupke Snoudena i Asanža,insajdere, već su kvalifikovani kao promoteri sveopšte svetske istine.I kakva razlika sa Obradovićem koji je uradio istu stvar? A,da,on je izdajnik i strani plaćenik,a ona dvojica nisu!

      3. A sta ti mislis kako bi prosao Ministra Stefanovic otac da je u Americi uzeo drzavni novac .Tebi glava sluzi samo da ne pada kisa u stomak

      4. Odku znas da daje cetri godine tajna dokumenta davao srancima,a neznas da su nasi pljackalji preduzece a to je on otkrio Srpskoj javnosti.
        Da se ja pitam dao bi mu orden za hrabrost!

        1. Čitam komentare i nemogu da verujem šta čitam !
          1. u senci borbe tog “ uzbunjivača “ stoji otkazivanje kupovine Minobacačkih Mina a iste te Mine tom kupcu prodaje Bugarska iz koje je došla “ informacija “ o „korupciji “ u Krušiku.
          Zanimljiva je ta koincidencija.
          2. Strašno je sa kliko mržnje se ovde govori i podturaju kvalifikacije o jednoj Vojnoj Firmi a ničim se ne podkrepljuju te kvalifikacije sem što se kao glavni kec iz rukava opozicije i inih organizacija oominje otac ministra Unutrašnjih poslova , što je samo po sebi dokaz da je u pitanju politička smicalica .
          3. Obradović treba da posluži kao inicijalna kapisla za političko uništavanje pozicije , i to preko članova poridice što je politički nekorektno a ljudski vrlo pokvaren potez.
          4. Voleo bi da list “ Danas “ odštampa sve dokaze koje optužuju učesnike u ovoj aferi , i to sa validnim činjenicama bez “ rekla kazala “ , dakle draga redakcijo očekujem vaś potez , tu će te pokazati koliko poštujete denokratsku proceduru i pravo nas koji drugačije mislimo ako ,pak , be objavite ovaj moj text i optužujuće podatke o ovima koje ste ovde optužili , dokazaće te samo da ste još jedno oruđe u rukama Dragana Đilasa i Dragana Šolaka !

  1. Jednog dana morace drzava sve da mu nadoknadi svaki dinar tj mi gradjani a rukovodstvo koje je donelo tu odluku na 10 god zatvora da kopaju i da sade sve dok nenadoknade i zadnji dinar.
    Bravo Obradovicu svaka ti cast malo je ljudi kao ti

  2. Da li moze da se otvori neki ziro racun za pomoc ovom coveku? Mora i on ziveti od necega dok se bori za sve nas!

    1. Ovaj se bori ZA SVE NAS? Na koji nacin? Tako sto podnosi „prijavu“ o nepravilnostima u poslovanju ovog vojnog preduzeca, bugarskim kriminalcima? Dajte, molim Vas. Premazan je taj svim mastima a egzistenciju mu obezbedjuju njegovi sponzori.

        1. Da li sam kukavica sto oponiram ovoj beskrupuloznoj jajari? Da li je sramota reci istinu?

      1. @Mladen…Šta je slagao? Vama je problem što je izneo domaći „prljavi veš“? Ko mu je sponzor? Opravdavate da se o domaćem kriminalu ćuti jer je „kućni“?!Onda treba da se ćuti i o porodičnom nasilju,zašto mora da se zna o tome?

      2. Pa, blizi su mu bili Taci i Haradinaj. A, medju nama vaze kao velike postenjacine. Soduse, mogao je i od „postenih“ Amerikanaca da trazi da nas bombarduju u cilju otklanjanja nepravilnosti. Dok je u Srbiji budala bice i vune gospodine.

    2. Bravo“ realista “ to vam je pametno , ko zna kako taj čovek živi ? Mislim da je on takav HEROJ da nikada nebi dao žiro račun , jer ima ponos . Inače se sa vašom idejom slažem .

  3. Izgleda na u Srbiji pravo i pravda ne postoje! kao da postoji, samovolja jedog čoveka! Kao da je srbijica njega i njegovih bašibozuka despotija! Brem da su nešto dozvani i prosvećeni, pa hajde do izbora, ovako. jaoj tebi srbijo, u koje si vodie zaplivala, kud te svetsko politički tokovi nose?!

  4. Ovaj hrabri i pošteni ćovek uspešno vodi naše bitke i mora proći kroz sva Vučićeva zlostavljanja u koji spada i finsijski bankrot kako ne bi imao za hleb.
    Neophodno je osmisliti način da mu se pomogne finansijski . Dužni smo mu.i odazvaćemo se.

  5. Podrzati ovog coveka zbog svih nas a pogotovo zbog dece koja dolaze . Jednostavno jako podrzati ovaj plamen nade jer je to jedini izlaz iz ovog zla …

  6. Obradovic je ukazao na kradju novca koji pripada drzavi!
    Ista ta drzava vodi påostupak protiv navedenog!?
    Ko je ovde lud a ko normalan?

  7. Jadna ste vi firma, kad vam je nepoželjan čovek koji je najlojalniji vašoj firmi i najpošteniji.Nećete vi dugo (OVO SE ODNOSI NA KOLEGE OBRADOVIĆA KOJE ĆUTE I PRAVE SE DA JE SVE OK)
    A lopovi radikali biće po zatvorima širom Srbije.

  8. Da li bi trebalo optužiti menadžment Krušika zbog svesnog posla koji nanosi ekonomsku štetu fabrici?j

  9. Na Kosovu osamdesetih i devedesetih mnogo vojnih lica pozatvaraše kao srpske nacionaliste,jer su ukazivali na rad iridente i stvaranje države u državi.sada ti koji ih zatvaraše glume,,novokoponovane velikosrbe i dušebrižnike,,zašto se u Srbiji uvek istorija ponavlja je stvar velikogneobrazovanja.

  10. U Krusiku su danas sasekli plate svima za 8-10 hiljada,ukidaju se radnicima putni troskovi,zastitne rukavice i opremu kupuju sami vec 3 godine ,a plata minimalac. Ovo je surova istina krusika,tako da nije samo Obradovic stradao. Ovo traje mnogo duze nego Obradovic.

  11. Mislim da ovakvu glupost vladajućih nepismenih idiota može svako da poželi. Neće ga vratiti poltroni u fabriku jer ne smeju da pisnu, a onda kada padne vladajuća diktatorska klika sud presuđuje, po pravdi, zakonu i Bogu u njegovu korist. Odšteta sa kamatama će biti ubedljivo najveća ikada isplaćena odšteta nekome u Srbiji. Naravno platićemo mi, ali ne bi bilo loše pohapsiti zlotvore koji su doveli do toga i nekim „Lex-om“ namiriti štetu od njih i njihovih srodnika do petog koljena. Samo mi je žao što ja nisam imao mogućnost da pogodim bingo protiv debila. Obradoviću, opušteno i seti se da je neko napis’o ovaj komentar…kad budeš najbogatiji Srbin.

  12. Dobro je sto se gospodin Obradovic ne vraca{samo na kratko}u“Krusik’.Plasila bih se da neka stara kapislara slucano omakne,pa moze i da ubije coveka.Podrzavam predloge Novosadjanke i realiste.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.