Kuburović: Javni izvršitelji doprineli efikasnijem sistemu izvršenja

Ostavite komentar


  1. Pitam se zasto nosioci javnih funkcija ne idu na obavezno psihijatrijsko vestacenje koje bi potvrdilo jesu li mentalno sposobni da takvu funkciju obavljaju.Ova sigurno nije…

    1. Prijatelju nemoj da se pitaš kada odgovor i sam znaš- oni ne idu na psihijatrijsko veštačenje baš zbog toga jer su svi od reda, znači od AV pa do Vulina i drugih, baš dobro opičeni. Skoro redovno rezonuju i pričaju budalaštine kao da su pobegli iz Laze. (za neupućene -Laza (Lazarević) je čuvena ludara u BG)

  2. Najbolje vam ide naplata duga od obespravljene raje, koja nema za goli život! Vreme turskog zuluma je vama uzor vladavine.

  3. Nedopustovo je da dug d 2000,din dostigne na izvrsenje preko 30000 din a da ne prricamo o većim iznosima,plate i penzije se po ovom nakaradnom zakonu opterećuju do 2/3 primanja u korist izvrsitelja,na taj nacin od inace osiromasenih građana prave socijalne slucajeve o kojima drzava u principu i ne brine.Posebna tema je prekoracenje i zloupotreba ovlastenja izvrsitelja u svrhu pribavljanja licne koristi .To se ne sankcionise ili su kazne vrlo blage kao opomene i mozda par primera ukidanja licence,to nisu ljudi ti su beskrupulozne SNS masine koje rade iskljucivo za sebe i ovu vlast. nadam se da ćr doći vreme da dobar deo njih snosi prave zakonske konsekvence u vidu robije i oduzimanja imovine. Oni nesretnici koji su zavrsili na ulici bez krova nad glavom u tom slucaju da asistiraju policiji.Velike novce otimaju izvrsitelji i notari od građana, u pitanju su hiljade evra mesecno po jednom SNS vojniku,vise zarađuju od profesora i lekara.To ne moze vecno trajati niti će se srećno zavrsiti.

  4. Nije te sramota.Otimate stanove u kojeudomljujete vase clanove porodica kao sto je pre neki dan isterana porodica sa Novog Beograda da bi se sutradan kao novi vlasnik pojavio izvrsiteljkin sin.I tebi je to efikasniji sistem???Nada se da necete jos dugo jer vas zulum se vise trpeti ne moze.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.