Kuburović: Nema politizacije pravosuđa u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Kada bi bilo tacno da pravosudje u Srbiji nije politizovano, doticna gospodja nikada ne bi bila ministar pravde. Nema veceg dokaza da je u Srbiji pravosudje apsolutno politizovano od kadrovskog resenja na celu ministarstva pravde.

  2. ONE,,PREPORUKE,, ZA DOTIČNU,,MINISTARKU JOŠ NISU ADEKVATNO,PREVEDENE U NJENOMRESORU,,A ŠALJU IH UVEK ISTI,SAVETNICI,I ,,SILNO,,SU,ŽELJNI,, DA SE SASTANU BAŠ SA JOKSIMOVIĆKOM I OSTALIM,,SLEPIMA,, KOD OČIJU,I POPIJU I PO NEKU KAFICU,,. tek da ,,ubiju,,vreme,, ,,Čudo jedno u šta se pretvoio neka ugldeni Pravni faks,beogradskog univerziteta,sve biser do bidera a EU,NASMMRZI,,ŠTO niko od,,oratora,ovakvog,skupa, ni da sponene,,NIKADA TEŽI I BESKRUPULOZNIJI,SUDSKI,I ,,PRAVNI,,POREDAK,,U,,IME,,POBEDNIKA,, NA,,IZBORIMA,, TAKO,,NEPOSTOJI,,ZVONCE ZA,IZGLAŠAVANJE,,, I Nepostje,,dr,, jer se to smatra Teškim zloupotrebama i kriminalom, a,,dosijei ,SE NEGUBE,, ZA POSEBITE,,PatriJote,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.