Kuburović: Srbija ne odustaje od izručenja Haradinaja

Ostavite komentar


  1. Ako nam nije bilo jasno zasto premijeru-vrsnom pravniku nije stalo do tog ministarstva pa prvo postavi pompeznog mesetara koji ne voli nista strano,a onda ovu gospodju koju ne zanima pravda u Srbiji ali zato u Hrvatskoj,na Kosovu ili na Grenlandu…
    Njena je uloga da nas zamajava i koci kad se premijeru nista ne radi pa da izgleda da se nesto radi,da bude bolji od Tadica!
    Dok mi ne saznamo ko je sve od Srba silovao,samarao,palio,ubijao…ovo je samo zamajavanje i kupovanje radikalnih glasova za sebe i vojvodu.

  2. Svi problemi u državi su rešeni, nema kriminala i korupcije, građani žive kao u Švedskoj, imaju dobar standard samo Haradinaj kvari sreću.

  3. Ćetničke vovjovde dobiše prilku da Srbiju vrate na devdesete kada su oni žarili i palili. Pa Srbiju vratili u 19. vek, sa podizanjem crkava umesto fabrika i slušanjem popova umesto naučnika..

  4. Sa onim "dunsterom" iza tebe slaba nama vajda! Od one slavne i epohalne pobede od 5:0 gubimo i kod kuce i na strani. Ne gine nam nizi rang ili cak i izbacivanje …

  5. Budi Đuriću pusto ostrvo kad hoćeš. Da ste vodili pametniju politiku Haradinaj bi bio već odavno u ćorki gde mu je i mesto. Ovakve glupe izjave nas teraju od svih normalnih ljudi.

  6. Dajte joj, ako Boga znate, burek i jedan Red Bull, da žena malo živne, da se ovako gladna i malaksala ne sruši u toku izlaganja.

  7. Na Francuskoj je sva odgovornost, ili će poštovati Interpol i medjunardno pravo ili je gotovo sa svetom, niko nikoga neće poštovati.

  8. Dok je živ zločinac nad decom, ljudima i ženama Haradinaj imaće iza sebe poternicu, po čitavom svetu.

  9. Nesmemo odustati idalje se nadam da će Haradinaj da bude u zatvoru, jer mu je tamo i mesto.

  10. Albanci se toliko trude da oslobode ovog ratnog zločinca, jer i sami znaju da mu je mesto u zatvoru, a ne na slobodi.

  11. Interpol i poternice zato i postoje, ratni zločin i terorističko ubijanje ljudi nikada ne zastarevaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.