Kukavički igrokaz Ane Brnabić u Bačkoj Palanci

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Sigurna sam da uvek svaka poseta koju poseti Ana ili bilo ko drugi, bude najavljena, bar par dana pre.

  2. To je vase vidjenje stvari,koje avakako nije tačno,kad ides da izjavis saučesće ne vodis kamere i novinare

  3. Kladim se da će opet glasati za SNS i istog šerifa, takvi smo, mi smo problem a ne oni. Mi smo g..na.

  4. Ljudi koji nemaju savesti ni kolko zrno
    peska, šta onda da se čudimo.Jedino šta je za čudjenje je da ovaj narod guta
    sve ove ludosti i bahatosti

  5. Sad će Marko Blagojević( na slici u drugom planu) odrešiti državnu kesu i ublažiti tešku bol biračkom telu propatriotske orijentacije…!!

  6. Не разумем зашто је кукавички, ако је премијерка отишла у Бачку Паланку, посетила породицу и рекла да ће се утврдити ко је одговоран.

  7. Премијерка је рекла да не бежи од разговора, отишла је код породице настрадалог дечака и рекла да ће утврдити чија је одговорност заказала и да ће исти бити изведени пред лице правде. Ту нема ничег кукавичког, напротив, све што је до премијерке, она је урадила.

  8. Kad je ova nepogoda protutnjala Srbijom dosta kvarova na el.mrežama prijavljeno,da li je problem u broju radnika ili velikom broju kvarova treba videti pa onda optužiti koga treba.

  9. Ljudski i human gest je Ane da poseti Bačku Palanku i porodicu nastradalog dečaka.

  10. Cesto drzavne institucije nisu u saglasnosti sa sobom u zvanicnim vaznim pitanjima…
    npr. dopis NBS kabinet guverner koji sam nedavno primila ne slaze se sa onim sto je guvernerka rekla u svom intervjuu…a objasnjenja od NBS nema! Da li je igrokaz slucajan (neznalice) ili nameran (prikrivanje krivice!, itd) ?!

  11. Problem delom leži u preširoko definisanim granicama opština. Tako se o životu u gradu odlučuje u nekim dalekim prigradskim naseljima, i obrnuto. To je verovatno smišljeno da bi se sprečilo da građani iz urbanih centara mogu lako da smene lokalnu vlast. U razvijenom svetu opštine se definišu vrlo usko.
    Sada bi građani Palanke verovatno na izborima smenili neodgovorno opštinsko rukovodstvo, ali im neće dati okolna naselja, sa uglavnom slabije obrazovanim življem

  12. Uvek nam je kriv neko drugi. A da su komsije bar ogradile nekom trakom i izolaovale to mesto do ove tragedije ne bi doslo/.

  13. Мирјана, слажем се са твојим коментаром.Шта је требало .Да објави на Сава звона где иде и зашто иде.Ко је требао да зна знао је.И са Тијаном се слажем .Нај лакше је само кривити друге .Можда је кривица и до нас.

  14. BOTOVI SU VRLO AKTIVNI U ODBRANI ONOGA STO JE NEODBRANJIVO. Ako radnici nisu mogli za 12 dana da poprave BROJNE KVAROVE, STA JE RADILA OPSTINA ZA TO VREME? ZAR NISU MOGLI DA OBELEZE TRAKAMA OPASNA MESTA?

  15. Ona ne bi ni otišla da predsednik nije izračunao kako je poseta korisna za vlast, makar i sa tolikim zakašnjenjem!

  16. Ana je otišla „da izjavi saučešće“ tek kad su procenili da im taktika „pravi se mrtav“ ne radi a rejting opasno srozava svakim danom koji prođe…. i eto nje. Ko bi drugi kad je za stranku gusto? Udarničkim snagama uz pomoć i podršku gomile botova, da na mišiće ispeglaju stvar. Samo ne znam kako misle da „ispeglaju“ dva izgubljena života? Kako će to da rade, gde će im duša ako je imaju?

  17. Doci ce dan kada ce i Ana i njeni sefovi pevati u krivicnom postupku. Botovi ce se tada kriti po kucama jer spiskovi postoje.

  18. Brnabic braninpredsednika opstine a previdja da je on predsednik kriznog staba i da je morao imati izvestaj o pokidanim elektricnim vodovima koji su PRIORITET i da izda naredbu da se to sredi. A taj predsednik opstine ne da nije reagovao makar kod prvog smrtnog slucaja zbog pokidanog elektricnog voda, nego nije ni kod deugog iako je bilo 27 prijava za taj vod.
    Ovo sve govori o nemaru, bahatosti a u krajnjem slucaju nepososbnosti i neznanju i takav covek ne moze da vodi opstinu.
    Ali u Srbiji je sistem PA ŠTA, SISTEM NEKAZNJAVANJA.

  19. A ne, jako grešite, Danas svakako nije „srbomrziteljsko“ glasilo, jer da ga čitate i da ste funkcionalno pismeni, znali biste odavno da je to glasilo koje se zalaže za bolju Srbiju, koja ima budućnost, i zato ćete na stranicama ovog lista naći mnogo kritičkih tekstova. Bez toga ostajemo u žabokrečini javašluka, korupcije i kriminala, koje vaša „patriotska“ stranka proizvodi u ogromnim količinama, na nesreću srpskog naroda i jedine države koju imamo.

  20. Digresija za put na cardu, rizort ili kako god ga krste, ‘Florida’, to je sumski put, a ne put u naselu ili magistralni.Istrazite molim, ako ste u mogucnosti od kojih, odnosno cijih sredstava su uradjene silne investicije u doticni objekat.

  21. Mislim da je krajnje vreme da se ostavite besmislene tolerancije prema netolerantnima i da isterate iz svog (našeg) lista sve ove botine. Ono što njih najviše može da boli je potpuno ignorisanje gde god je moguće, a ne rasprava, jer raspravlja se sa čovekom a ne sa… ne znam ni u kakvu kategoriju zoologije ih svrstati.

  22. U Novom Sadu kablovi dalekovoda vise. Od do 5 metara iznad glava prolaznika. baš briga gradske vlasti. zmislite kolika j eudaljenost kabine kamiona koji non stop prolaze prema gradilištima novi stanova z abezbednjake i policiju.Dalekovod prolazi blizu Ideje na Novom naselju. U blizini ulice Lenke Dunđerski.

  23. Citam komentare i ne verujem. Ja sam iz Palanke i recu vam samo jedno: nije gospodja Brnabic dosla jer je odgovorna pa ce odgovornost da trazi nego da uceni roditelje da zaustave proteste zitelja Palanke. Njen zadatak je bio da se spasi SNS guzica!!! Nema tu ni trunke saosecanja niti empatije

  24. Vratite ljude na posao ne brukajte se vise dovoljan je taj predsednik opstine

  25. Sve bi bilo u radu,da je bolje bilo sa nekom drugom vlascu.Svi su #zabrinuti# za narod dok sebe pod plastom vlasti ne zbrinu,a onda pocnu da se bave sobom.Vucic je pobedio da se vise maknu oni pre njega,ne zato sto je najbolji…

  26. Ja nika neću shvatiti,da Ana Brnabić,
    uopšte,može biti predsednik bilo čega,a kamoli vlade.I ne samo ona.Pa,ko nam vodi vanjsku politiku.Jedan čovk,pa nije valjda.E,upravo nam je tako,na dobrom smo putu u besprizornu budućnost.

  27. Složio bih se sa „The End“-om.Ali evi nam i ovih iz SNS-a:Ivana,Tijana,Miloš,Seljak…
    Deco,računajte da će i ovoesenesovsko proći
    i ?Mislite svojom glavom.Ima ona izreka od poznate svetske veličine koja glasi:
    Kad vidiš da si u većini,zastani,razmisli.
    Za dnevnu novinu Danas,duboko sam uveren da su najbolje u toj kategoriji,a pročitao sam svega 10 vezanih izdanja jer inače nemam priliku da ih kupujem.I još nešto,pitam 407 hiljada beogradskih penzionera,da li im je dobro.Ako je potvrdan odgovor,ostanite kući i ne idite na proteste.Sumnjam da je ogromnoj većini od njih dobro.Pomerite se bre zarad vaših potomaka.

  28. Premijer(ka)?
    Koga? Čega?
    Došlo je do crvene linije…narod, gradjani, gradjanke, kako god, ne može više.
    Bahatost je njena funkcija a ne premijer(ka).

  29. Pitanje, da li su zaposleni u opštini Bačka Palanka bili zaposleni na neodređeno ili za stalno?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.