„Kupac“ Megatrenda podneo tužbu protiv Danasa

Biznismen Dejan Đorđević sudski goni naš list i traži 500.000 dinara odštete

Ostavite komentar


  1. I po samoj tužbi vidi se da je pravni fakultet zaobišao u dalekom luku. Argumenti u tužbi mu imaju smisla kao i izjava da će profesori da rade za džabe iz čistog zadovoljstva i patriotizma. Poznaje pravo koliko i Vučić kineski jezik.

  2. Ako gospodin tuzitelj oseca dusevni bol zbog svega sto se desilo – postoje klinike specijalizovane za pruzanje adekvatne terapije. Topla preporuka.

  3. Ovaj izasao iz ’93-ce, izgleda I bavi se biznisom kao gazda Jezda, samo neuspesnije…

  4. Ljudi od vazduha.. Lźani biznismeni, doktori nauka, rektori.. Izgledaju kao da su ispali iz vica. Da realnost nije ovako turobna, smejao bih se kao mahnit..

  5. Umesto da se sakrije i cuti on se još i javlja. Sta reći ya ovakve likove……

  6. Apelujem na saosećanje sa intenzivnom patnjom preosetljivog i krhkog investitora i zamalo dobročinitelja i spasioca visoko zaslužnog Megatrenda. Grcajući u preobilju, jadničak nije ni znao da pored raznih papirića, treba platiti i kiriju.

  7. Pa sad, da trpi duševne bolove, to se vidi i na slici. Samo nisam siguran da ih trpi zbog Danasa. Kakav lik!?

  8. Kakva upečatljiva pojava. Em lep, em mudar… Baš pristaje uz Megatrend daj-dam „univerzitet“. Ovoj pojavi, satkanoj od suptilne specijalizacije iz uže oblasti drpologija, baš pristaje megadrp „nauka“ – k’o salivena, k’o po meri krojena. Baš ga šnit nekako sužava u struku i ističe mu umnu eleganciju.

  9. Predlažem mu da se nagodi sa „DANAS“om , neka mu DANAS da za berberina pa su kvit .

  10. Molim Vuka Karadžića da prevede reč očibodeće.Proveriti dali tuženi ima isnovnu školu.

  11. E sada ga ukopajte do kraja, i onog pajaca Micu, a bogami i vajne profesore. Pepa bese neki „profesor“ tamo?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.