„Kurti će otvoriti most u Mitrovici pre ili kasnije“

Nenad Radosavljević, predsednik GI Narodna pravda tvrdi da je Vučić predao Kosovo i da se Beogad više ništa ne pita

Ostavite komentar


  1. Нема потребе да Курти отвара мост. Отворићемо га ми када се Косово и Метохија врати у иставноправни поредак Србије и када у складу са законима Србије тамо буде обезбеђен мир и равноправност свих грађана.

  2. Свака политичка платформа било које странке на власти у Србији заснивала се, и заснива на мржњи према Албанцима, али и према Хрватима, Бошњацима, Црногорцима(које назива „Милогорцима“), а и за остале наведене има пежоративне називе, што сведочи да је свака српска власт, па и ова актуелна шовинистичка, с’ тим што је актуелна још и приде нацистичка. Ако се неко још увек пита из ког разлога су сви народи бивше СФРЈ побегли од Србије, нека узме у обзир карактер сваке српске власти и њен јак утицај на српско јавно мњење и најважније институције српског народа.

  3. Vučić je Kosovo predao.Šta tu nije jasno?Tako da pitanje jednog mosta uopšte više nije bitna.Dragi Srbi, verovali ste mu, epski vas je prevario i izdao.Bojali ste se njegovih Veselinovića i Radojičić?E pa,sad ćete se bojati Kurtijeve specijalne policije.Sad lepo spakujte prnje i pravac Srbija ili još bolje EU, jer makar ste to dobili da možete da se iselite bez vize

  4. Јесте ли приметили да је оскар смршао због отварања моста и свеукупне ситуације на Косову,јесте ли приметили да је све своје криминалце извукао са Косова и даје им велике послове по ужем делу Србије,изгледа да је курти изједначио на 5:5,кад ли ће бити пенали

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.