(VIDEO) Kusturica: Spreman sam da dam život u borbi protiv onih koji žele da kopaju litijum u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Shvatio je Kusta da ima posla sa manipulatorom i autokratom, kome nije cilj napredak Srbije nego samo lični interes. Vučić je samo još jedan u nizu onih nesposobnih koji su prokockali svoju istorijsku šansu na mestu na kome se nalaze. Ostaće upamćen kao običan šibicar sa ulice, bez kapaciteta da se nosi sa ulogom koja mu je data.

  2. Kusta je u pravu, i nije jedini koji bi
    i simbolično i stvarno položio život da ne dozvoli/mo uništavanje života na ovoj teritoriji sto nekad beše država Srbija.

  3. Ovaj krik Emira Kusturice je i poziv svim umnim ljudima sa integritetom da ustanu i podrže narod Srbije u borbi za opstanak!

  4. G-din Kustrica je ovom izjavom sve rekao!
    Čestitam i nadam se da će mu se pridružiti i ostali poznati umni ljudi Srbije?!

  5. Ko je bre propali reditelj idioti, kreteni, da vam sve po spisku. Anonimus ni u Beogradu ne znaju za taj vaš pokret, a Kusta je svetski ime. Budaletine jedne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. i 27. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.