Lajčak: Bez dogovora o registarskim tablicama

Ostavite komentar


  1. Odakle kad su zlo i sila u pitanju svega je tamo laz na gomile preterali su u svemu prekrsili i izbegavali i pregazili svega dosta je srbija taj cirkus dozivela nije srbija nizasta kriva za njihove lazi godinama i njihovi mentori zajedno snjima to je sila sto se godinama u tudjoj zemlji cini to pravo niko nema da rade cine u tudjoj zemlji niti to pravo nisu lmsli niti su imaju takose vise nikome nesme dozvoliti da radexi cine u tudjoj zemlji sta god zele jer svega su silama i lazima pregazili prekrsili svega dosta je bilo toxsrbija vise nesme nikome dozvoliti u svojoj zemlji preterali su u svemu !!!

  2. Nema sto nisu prekrsili I agali raznih lazi izmislili nije srbije kriva za njihove lazi srbija treba da bude spremna u svemu i da brani svoju zemlju to su preteranih lazi svih tih godina pregazenje i gazenje svega srbija nesme vise nikome dozvoliti da rade i cine u njenoj zemlji sta god zele dosta je bilo !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.