Lakić: Dok hapse građane zbog ukazivanja na ubistvo, policajci ubice i dalje na slobodi 1foto: M.M./ATAImages

Advokat Nikola Lakić reagovao je na vest da je uhapšen čovek koji je na društvenim mrežama govorio o slučaju smrti Dalibora Dragijevića u policijskoj stanici u Boru.

Dragijević, inače brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, prebijen je 6. aprila u policijskoj stanici, a istraga o njegovoj smrti tapka u mestu. Dušan Savić je o njoj govorio na TikToku i tom prilikom izneo imena inspektora koji su navodno tukli Dragijevića.

„Policija uhapsila osobu koja je na TikToku pričala o ubistvu Dalibora Dragijevića u policijskoj stanici i koji je prijavio mučenje od strane policije. Dok hapse građane policajci ubice koji su brutalno ubile Dalibora u policijskoj stanici i dalje na slobodi. Bravo kreteni!“, napisao je Lakić.

Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, Savić je juče priveden zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda i izvršen je pretres njegovog stana.

On je na Tiktoku govorio o smrti Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, Dejana Dragijevića. Dragijević je tada priveden zbog sumnje da je bratu Dejanu pomogao da premesti telo deteta.

Preminuo je tokom policijskoj zadržavanja, a MUP je najpre objavio lažno saopštenje da je on umro prirodnom smrću, odnosno da mu je pozlilo. Ove navode demantovao je odbukcioni nalaza Dragijevića, koji je objavio Radar.rs, u kojem se navodilo da je nasilna smrt, te da je imao brojne povrede na telu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari