Lakić: Uništena je porodica, zašto Ministarstvo odbrane ćuti?

Ostavite komentar


  1. Gašić opet… Aco ce ga opet skloni malo dok ovo ne prodje, kao i Grčića… Nema ni Portfilija, ni ljudskosti, ni glasa od nikoga…. Lele lele lele, ko nas štiti?

  2. Ćuti zato što je zauzeto uvođenjem vojnog roka od 2,5 meseca.
    Ako su već hteli da ga ponovo uvedu, onda je trebalo odrediti minimum šest mesci, i da u vojsku idu generacije koje će od sada postajati punoletne. To što će u vojsku terati ljude od 25 i više godina života je promašena stvar. Samo mlade ljude možeš oblikovati.

  3. Da postoji drzava, postojala bi i vojska.
    Drzavna institucija bi vec reagovala saopstenjem.
    Od koga ocekivati saopstenje?

  4. Vojska je odavno uništena u Srbiji, još od Vulina pa sa Gašićem zabetonirana. Očekivan nedostatak elementarnog vaspitanja i odgovornosti od strane vojnog vrha.

  5. Šta je vama ljudi,m
    nesreće se događaju,istraga će utvrditi ko je kriv,niko ovo nije uradio namerno.Jedva čekate da se dogodi neka nesreća u Srbiji pa da napadate državu,Probajte ponekada da budete ljudi i da izrazite saučešće i pokažete tugu prema nastradlima.

  6. Jadna majka, u jednoj sekundi izgubis sve sto si imala i stvarala. Izgubis porodicu, najvoljenije ono sto vise nikad niko nece moci da ti nadoknadi. Nikakav novac, nista! Sudeci po olupini verovatno ce ostati invalid. Zivot je surov splet okolnosti.

  7. @str
    Ne zna se, nema snimka nesrece. Isuvise je strasan za siroke narodne mase. A i niko nije pozvao policiju na uvidjaj. I sto bi rekao Bebek „Sve ce to mili moji, prekriti snegovi, ruzmarin i sas“.

  8. Ja mislim da je ovo vojsci namesteno. Sto bi vozac koji je imao vise od 0,2 alkohola bio kriv za nesrecu kada ni Vito Andolini (kumAV), nije bio kriv iako je imao i kokain i alkohol u sebi.

  9. Vode drzavu baksusi. Ovoliko nesrece u ZIVOTU i Vojsci nije bilo od ratova. Svako jutro kad cujemo i vidimo vesti po nekoliko mladih zivota se ugase skoro svaki dan i niko ne odgovara. Ovo je previse.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.