U Inđiji je proteklog vikenda u Kulturnom centru održana promocija dva časopisa koja su jedinstvena na srpskom tržištu nekretnina i koja se pojavljuju prvi put – M na kvadrat i M2 foto nekretnine.
Prema rečima glavnog i odgovornog urednika Darija Aćimovića, ovi časopisi omogućuju običnom čoveku da lakše dođe do stana.

U Inđiji je proteklog vikenda u Kulturnom centru održana promocija dva časopisa koja su jedinstvena na srpskom tržištu nekretnina i koja se pojavljuju prvi put – M na kvadrat i M2 foto nekretnine.
Prema rečima glavnog i odgovornog urednika Darija Aćimovića, ovi časopisi omogućuju običnom čoveku da lakše dođe do stana. Jedan od njih, „M na kvadrat“ izlazi već godinu dana a drugi, čiji je prvi broj upravo izašao iz štampe „M2 foto nekretnine“ predstavljen je Inđijcima kao potencijalnim kupcima ali i posrednicima u stanogradnji i prometu nekretninama. „M2 foto nekretnine“ je prvi foto-oglasnik u Srbiji čiji je zadatak da ispravi nedostatke malih oglasa jer svaki kupac može ovde da vidi sliku onoga što kupuje.
Izdavač usko sarađuje i sa Udruženjem posrednika nekretninama i Udruženjem KROV koji su u saradnji s Privrednom komorom osnovali komisiju koja radi na Nacrtu zakona o prometu nekretninama koji će se uskoro naći pred Vladom Srbije.
No tome zašto se promocija održava baš u Inđiji, glavni i odgovorni urednik dario aćimović kaže:
– Hteli smo da tu promociju organizujemo negde na polovini puta između Beograda „sedište izdavača je u Novom Sadu, ali imaju redakciju i u Beogradu“ i Novog Sada, a Inđija se, eto prosto nametnula. Ljudi imaju ovde sluha za prave stvari a i grade se velelepni objekti po uzoru na Evropu – kaže Aćimović.
Inđijci pokazuju veliko interesovanje za stanogradnju što je potvrdila i ova promocija, i da im je u traganju za svojim krovom nad glavom dobrodošao vodič kroz polje prometa, odnosno ponude i potražnje u nekretninama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari