Utakmica u Novom Pazaru između istoimenog superligaša i prvaka Srbije Crvene zvezde biće odigrana u subotu bez prisustva publike, što nije prvi put kada se sastaju ovi rivali. I jedni i drugi žale što će tribine biti prazne, jer bi stadion verovatno bio pun kada bi oba tima mogla da računaju na podršku navijača, pogotovo onih najvatrenijih. Trener crveno-belih Nenad Lalatović ne može da računa samo na povređenog mladog vezistu Ristića, dok se tamnoputi napadač Parker dobro oseća nakon dugog puta zbog obaveza u reprezentaciji Antigve i Barbuda.

– Želimo da odigramo najbolju utakmicu ove sezone i osvojimo tri boda. Pazarci su vezali dve pobede u šampionatu i sigurno nam neće biti lako. Njihov iskusni trener Milorad Kosanović je među najboljim stručnjacima u Srbiji, ali mi ćemo pokušati da što pre rešimo pitanje pobednika – rekao je Lalatović.

Iskusni Zvezdin igrač sredine terena Saša Stojanović je istakao da oba kluba imaju veliki motiv: Crvena zvezda jer se bori za odbranu titule, a Novi Pazar za izlazak u Evropu. Lalatović je juče imao sastanak sa Milošem Bosančićem, koga je ukorio zbog ishitrenih izjava u medijima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari