Lažima protiv kvalitetnih udžbenika

Izdavačka kuća Klet demantuje tvrdnje konkurencije

Ostavite komentar


  1. Domaća izdavačka kuća, a da je njen osnivač Klet iz Štutgarta.Ko ozbiljan može ovo da poveže i prihvati.Ja nisam izdavač ali tvrdim isto što i njeni konkurenti.Samo mi nije jasno zašto za državne škole udjbenike smišljaju i štampaju privatnici.Em će cene biti sigurno predimenzionirane em će podaci u njima biti sumnjivog karaktera i sadržaja.A čini mi se da imamo i zavod za izdavanje udjbenika ,ako i on nije privatizovan.

    1. Tvoja analogija je zasto da pijes domacu proizvedenu koka kolu kada postoji americka.
      Koji deo ti nije jasan, hoces li da u Austriji stampaju udzbenike na srpskom za nase skole, pa da ih uvoze i nude ili da to radi lokalno predstavnistvo u skladu sa lokalnim zakonom.
      Klet je izdavacka kuca svetske repuacije, i da znas o cemu pricas, uopste , ne bi lupetao.
      Vuk Karadzic je morao da stampa sprske udzbenike u Becu – nije bilo stamparija, da li smatras da je to mozda trebalo promeniti u 2019.?
      Da li si ikada uzeo u ruke udzbenik za bilo koju oblast kompanije Klet, ako nisi, cuti i ne prigovaraj.
      Vazno da domaci udzbenici pisu o homoseksulaizmu i vesticama i ceci za osnovnu skolu, to ti predpostavljam ne smeta?

  2. Logika domacih izdavaca je sledeca: zakon kaze mozes da podmicujes lekara sa 426 EUR ali kada nastavniku POKLONIS pomocno sredstvo za rad koje dolazi uz udzbenike izdate od FIRME PO KOJIMA RADI, to je mito i favorizacija.
    Logika: 0.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.