Lažni sveštenik širi lažnu propagandu protiv SPC u albanskim medijima

Ostavite komentar


  1. Nikakva razlika u odnosu na samozvanog „mitropolita Mihaja tzv. „cpc“ i pokazatelj i upozorenje da neko eventualno priznanje „drzave kosova“ odnosno nagradjivanje albanskog nacionalizma, ne da nece zatvoriti probleme i stvoriti stabilnost nego ce otovriti vrata za mnoge, nove i jos vece probleme.

  2. Lažnu propagandu? Lažnu? E moj novinaru. Propaganda je propaganda. Laž je sama po sebi. Ne može da bude prava propaganda pa da imamo i pravu i lažnu.

  3. Pa u tu “ laznu Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu “ su ti krsteni svi Crnojevici , svi Petrovici. U njoj ti se vjencao ,kasnije srpski kralj , Petar I Karadjordjevic. U toj Crkvi je krsten i Aleksandar Karadjordjevic. Regent pa kasnije i kralj. Provjeri. Nauci. I izvini se Crnogorcima. Niko te ne tjera da lupetas , kad ne znas. Ps. Mislim da je tu krsten i Djordje Karadjordjevic. Brat Aleksandrov. A zaista nije sramota izviniti se , kad se ne zna .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.