Lazović: Vučić dobro zna da njegovi batinaši prebijaju po Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Sta si ti lezi hlebu date jedem?on je demokratski putem izabran za predsednika.Da nema takvih kao sto si ti Srbija bi cvetala.

  2. Ko je vama dao mandat da sebe nazivate gradjanima koji odlučuju ko, šta i gde sme, ili ne sme da radi? Vas 100 se protivi zbog toga što grad „otima“ gradjanima deo grada?! Čuj, a vi ga kao branite? Vas petorica poslalo 12 hiljada budalastih žalbi, pa sad govorite kako se ceo svet protivi urbanističkom planu!? Već ste se svima popeli…

  3. Zašto državni organ (skupština) angažuje privatno obezbeđenje?

  4. Samo vi idite u vise kolona. Vidis kako se radi, svi iz jedne kolone. Razbili su vas.

  5. Ne davimo Beograd na protestu u Novom Sadu zbog urbanistickog plana,nesto tu ne pije vodu a vecina nas zna i sta.

  6. Mora se očistiti žito od kukolja hiruškim rezom, mora doći 6,oktobar !!!

  7. Radomire Lazoviću, s kojim pravom pokušavaš da „provališ“ u Skupštinu N.Sada. Ako si postao poslanik u parlamentu Srbije ,to ti ne daje za pravo upada u Skupštinu N.Sada, jer ti obrazloženje: Znaš li ti k’o sam ja… ja sam poslanik Srbije… nije na mestu! Šta, možeš da praviš haos jer imaš imunitet?! E pa neće da može!

  8. Vučić, Vučević i bratija preteruju odavno i krajnje je vreme da se u NS ponovi „Jogurt Revolucija“! Kamo sreće da se prva, nije ni desila jer bi na vlasti ostali pravi ljudi koji su branili NS, baš od ovakvih, kakvi su ovi iz SNS?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.