Legendarni šahista Kasparov: Putin je diktator

Ostavite komentar


  1. Pošto neko misli da se Kasparov razume u politiku i demokratiju možda da ga pitaju i o crnim rupama i antimateriji?

  2. Sa pozicije izabranog naroda koji sudi svemu i svakom dijeluje i Kasparov .Dobro ima pravo na istinu jer je izabrani, no kad je tako nek malo obijasni i istinu sta su izabrani radili Njrmcima, pa i sta je Ainstajn kakav protokol protiv Njemackog naroda potpisao.

    1. Kasparov je građanin Rusije, pre svega misli na unutrašnju politiku Rusije. Vekovima u Rusiji postoje dva tabora „evropejci“ i „slavenofoli“ (ne treba im Zapado građansko društvo). Kako urediti život unurat neke države, a da stanovnici iz nje ne beže, to je pitanje? Siniša i & žive u virtuelnom svetu ratova, imeprijalizma, spoljne politike,…., i to sve živeći u Srbiji koja ni u 21 veku nije rešila problem deponija, kanlizacije, vazduha, hrane, bilo čega…. i „drže banku“ velikim super silama. Umesto da urede svoju kuću.

  3. „Боље је бити диктатор него педер“ (В. Лукашенко)

  4. Komentatori! ( Rusofili) Vi koji „bolje znate“ ko je Putin, i „bolje analizirate“ političke prilike ,“mnogo bolje“ nego Gari Kasparov, eto iz „skromnosti“ ne pominjete da vi i šah bolje igrate nego Gari Kasparov.
    Ale eto , nije bilo prilike da to pokažete. Živite u Srbiji ali „bolje znate“ šta se događa u Rusiji nego Kasparov koji je rođen odrastao i živeo u Rusiji.
    Koji ste Vi „genijalci“???

  5. Dobro govori Legenda.14 godina sam vozio u Rusiju a kroz Belorusiju i Ukrainu i nezna čnvek gde je gore.Policija,carina ili neka druga služba duboko u korupciji.Javni radovi lopovski i služe za finansiranje vrhuške režima kao i u Srbiji. O visokim cenama nafte,potrošačkoj korpi i da ne govorimo.Mrtva je trka između Putina,Lukašenka,Vučića,Erdogana i Orbana u ,,maratonu“diktatorstva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.