„Legijina nova garda studenata najavljuje nove zločine“: Vuk Drašković o progonu Dinka Gruhonjića

Ostavite komentar


  1. Mora da se probudi sećanje na Legiju. “Gospoda” sa vlasti mora da mu se iskupi. On je za njih izvršio zadatake, oni će morati da ga oslobode iz zatvora. Pre nego što odu sa vlasti.

  2. Vuče sramota me što sam nekad bio u SPO-u ,koliko mi se čini vi i vaša stranka podržavate ovu bagru na vlasti koja stoji iza svega ovoga .
    Pozdtav iz Bogatića….

  3. Reče čovek koji je kopao po ranama prošlosti i bio rodonačelnik budjenja srpskog nacionalizma devedesetih. Kakav salto.

  4. Kako se slicni prepiznaju, nadju, podrzavaju. U ovim slucaju izdajnici i autosovinisti

  5. Gruhonjic je godinama nesumnjiv mrzitelj ove zemlje i naroda, i u suprotno me niko nece ubediti jer sam ga licno slusala. Pri tome je dovoljno licemeran da i dalje sedi u ovoj zemlji i prima dobru platu od nje. Nekim ljudima se to smucilo. Mozda ne znam organizatore protesta ali ljude kojima se smucio i zele da mu pokazu zube, razumem.

  6. Немојте му замерити, он је још увек у пубертету. То ће бити доживотно као што је доживотно и председник СПО-а. Он и Дана су чланови, ко је трећи?

  7. Ajde ti sa Danom lepo u Plužine i oladite malo Srbiju sa svojim nepotrebnim prisustvom

  8. Srbi braćo, krajnje je vreme da izaberemo Vuka za presednika, on uvek zna šta je najbolje. Samo što ga Amerikanci nikako ne podržavaju. Vučić ima Hila, a Vuk siroma nema nikog svog na toj strani da ga podrže, a Rusi ko Rusi, vazda gledaju svoj interes, a Vuk im nije interesantan.

  9. Kakvi glupi i neosnovani komentari protiv vuka Draškovića…možete da ga mrzite ali čovek je u pravu.to je i vreme pokazalo..istinski intelektualac koji govori istinu.i svaka mu čast..šteta što Srbija to ne razume..

  10. Vuk skoro uvek dobro vidi i analizira događaje i politička dešavanja,ali nikako ne sme da dotakne Vučića i njegovu mafijašku bagru.Kao da Dani nije dosta para koje je uzela ili je zbog nečega ucenjen od Vučića?

  11. Jedno je sigurno. Sta god Dinko radio (a radi,radi), nece dostici tebe, Draskovicu Vuce, ni za 20 zivota. SVI,SVi,SVi…ste vi isti.

  12. Не, не, не, није Вук основао Српску Гарду чија је окосница била тзв. “ Вождовачки клан“, Бели Матић, Гишка….Перјаница слободног новинарства лист и портал то не признају. Следи бесплатна реклама.

  13. Ne mislim da je Gruhonjic kriv za to sto ga optuzuje.On je polusrbin.Snimak koji je navodno sporan je 99% montaza,montiran je.

  14. Evo ja cu daobusem majicu sa Legijom i da se pojavim na tvojoj knjizevnoj veceri,ili da se pojavim na protestima zbog kradje izbora….kako cete o tome pisati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.