Lekari iz Prištine traže posetu Bujanovcu, Preševu i Medveđi

Ostavite komentar


  1. Resili se corone na KiM pa da vide kako je u Bujanovcu. Ako im je toliko stalo, treba da znaju da se svi pacijenti iz Bujanovca i Preseva smestaju u bolnicama u Vranju i Nisu, pa nek skoknu do tamo.

  2. Aman ljudi zašto tražite,nepotrebno,ovo je vaša država,lično će vas dočekati predsednik ,ako stigne,u kampanji je.

  3. Korektno od Sindikata zdrastvenih radnika Kosova odn lekara iz Pristine,
    koji u svom zahtevu idu legalno. Da je obratno, vlasti iz Beograda bi poslali nenajavljeno nazovi lekare odn nadrilekare da se nadju na severu Kosova. Svi se na balkanu uce demokratiji, u Srbiji taj proces traje malo duze.

    1. Sindikat se piše malim slovom (osim ako ga pišu stari komunisti), odn se piše sa tačkom odn., balkan se piše velikim B… očigledno da stari beograĐanin (postoji font Đ, nije potrebno DJ) ima ili problema sa starošću ili su mu veze sa Beogradom nekako oslabile… Elem, što se tiče nadrilekara itd., ako već pišeš sa Kosova, obrati malo pažnju…:)

      1. Pa ja sam isto Beogradjanin Srbijanac i nas ima 25% u Beogradu. Ti si dosljak bosanac srbski ili iz Krajinu odakle su vas proterali pa bi sada nas da proteras, da ti ugalj pretovarimo. U Beogradu se ugalj ne lozi vec 20 godina postoji daljinsko grejanje ili termopeci. Izdalu ste dedovinu pa doslu u Beograd.

      1. Ti, Milane , izgleda , nisi baš vredan, em si još pomalo i drzak.
        Idealan, doduše, za naše trenutne usrećitelje.
        Ne glumi nešto što nisi, nego sam lopatu u ruke za početak.
        Tako će i tebi i tvojoj državi da bude bolje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.