Lekari: Srbiju očekuje dalje ubrzavanje rasta broja obolelih

Ostavite komentar


  1. Gde je ministar zdravlja Loncar?
    Kako je moguće da ga u ovim teškim vremenima nemožemo videti i čuti?
    Zaista sramno ponasanje Vlade i „presednika“

  2. Primarnu zastitu medecinskog osoblja major Kon je trebao “ narediti “ , jos pre 15 dana , na K C Vojvodine ili u bolnici u Cupriji a da ne spominjem bolnice u manjim gradovima , verovatno slabije opremljenim aparatima ili zastitnom opremom za medecinsko osoblje , daleko od kamera Pinka ili Reuters – a a koji spasavaju zivote obolelih gradjana .
    P S
    Za Nenada Kulacina i Marka Vidojkovica i njihovu odlicnu emisiju “ DLZ ( Dobar Los Zao ). . . posto major Kon sve cesce gostuje na Pinku uz sve vece hvaljenja sns rezima i samog “ vladaoca “ moram dodati malo “ soli “ u $n$ muljanju . . . major Kon ima originalno prezime , doduse nasljedjeno , ali “ ne daj Boze “ da ima francuske kapi krvi jer Kon ( na francuskom “ Con “ a izgovara se Kon ) u prevodu znaci “ budala ili idiot “
    Rendez vous Vendredi . . . sastanak u Petak . . . na Youtube – u

  3. Dokle ce da nam Kon priča kako valja zaštiti stare odn. penzionere a da pri tom umišlja da je u cvetu mladosti sa svojih 65 godina? Zar on zaista misli da se te mere, odluke, policijski čas ne odnosi na njega? Zar su njegovih 65 godina mladje od mojih 65 ????

  4. Oni nama nešto prećutkuju. Stalno nam bacaju prašinu u oči : gastarbajteri, šetnje vikendom, nestašni penzioneri , sastanci u hotelima, biznismeni koji su doneli virus …..

  5. Postovani Dr Kon mislim ipak da je doslo vreme da se vise posvetite gitari i pevanju .Gledao sam Vas na youtube-u, -fantasticno ,cestitam !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.