Lekić: Vučelić doveden da pripremi teren za novog vlasnika Novosti

Milorad Vučelić, nekadašnji direktor RTS-a, ponovo na čelu medija sa državnim udelom u vlasništvu

Ostavite komentar


  1. Još da iz Hagu puste Mladića i da se imenuje na mesto V.D. Generala vojske,i onda smo kompletno u 90-tim.

  2. ““Vi gospodine vucelicu kad bi ste kojim slucajem ne daj boze poludeli na vama se to uopste ne bi primetilo““ !!

  3. Pa dajte vratite Jovicu Stanisica u BIU i pozovite Miru Markovic da bude prva potpredsednica vlade i Bog da nas vidi. A Vucicu?

  4. Bez obzira st je malo preterao zbog ljutnje na Tadica, mislim da Pera Lukovic ne zasluzuje da bde u ovom drustvu.

  5. odlican tekst…samo da dodam da nam drustvo u jako losem stanju kad Vucelic uspeva decenijama da se predstavlja kao novinar…koji novinar,cega novinar?da ga Milosevic nije iskoristio za svoju sramnu epohu njegove "tekstove" ne bi procitali ni u rodnom Sivcu…takvi tipovi treba da su odavno u Mitrovici ili bar u nezasluzenoj penziji a ne da se trpaju u novinarstvo,sport,politiku…

  6. Kako ono rece jedared Milos Vasic, kad vidis da Vucelicu gori kuca, zapali i ti svoju.

  7. Realno, Novosti ne zaslužuju boljeg od Vučele, starog, vernog udbaša. Žutaći nisu hteli lustraciju jer bi i sami postradali u njoj pa sad imamo situaciju da nam oživljavaju aveti iz sramne prošlosti. Lično ne vidim ni jednu jedinu prepreku da se Mira Marković vrati u politiku jer je ipak sramno da smo baš toliki licemeri. Kad može Vučela u javni život može i Mira a ona će već znati da se adekvatno obračuna sa ološem koji se predstavljao kao opozicija Miloševiću a zapravo je bio samo trećerazredna politička roba koja nas je unesrećila do kraja. A mogu i Frenki i Jovica Stanišić, može Goran Matić, mogu svi…
    Vreme je za politički revanš a narod će svoju satisfakciju dobiti gledanjem kako stradaju oni koji nisu hteli da počiste đubre a dobili su pun mandat za to 5 oktobra.

  8. Jedno je sigurno "Novosti" će biti sačuvane od "Kemtrejlsa i lakoprstih Harpova". Kupiće ih onaj kome gazda da dozvolu.

  9. Da li je vecinski vlasnik Beko ili drzava? U trecem pasusu ste naveli kontradiktorne cinjenice..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.