Leskovac: U subotu se zatvara glavna ulica zbog Roštiljijade 1Foto: JuGmedia

Zbog održavanja manifestacije „Roštiljijada 2022“ doći će do potpunog zatvaranja saobraćaja na delu ulice Bulevar oslobođenja u centru Leskovca, na državnom putu IB reda broj 39 (nekada magistralni put M-9), i to od raskrsnice ulice Bulevar oslobođenja sa ulicama Nikole Skobaljića i Cara Lazara (kod Tehnološkog fakulteta), do raskrsnice Bulevara oslobođenja sa ulicom Ivana Milutinovića (kod mosta na reci Veternici), u periodu od 20. avgusta u 16 sati, do 29. avgusta u 16 sati, javlja JuGmedia.

Privremena izmena režima saobraćaja, kao i potpuno zatvaranje saobraćajnice, primeniće se i na deo ulice Moše Pijade, od raskrsnice sa ulicom Koste Stamenkovića do novog gradskog trga u periodu od 20. avgusta u 16 do 29. avgusta u 16 sati.

Autobuska stajališta zvana „Jugoplastika“ i „Robna kuća“ privremeno se stavljaju van upotrebe za vreme trajanja ove manifestacije, a zameniće ih postojeća stajališta – „Tri šešira“, „Pošta“ i Dom „Partizana“.

Javni autobuski prevoz za pravce prema Lebanu, Bojniku i Vučju će se odvijati na sledećoj relaciji: JP „GAS“: ulicom 28. marta – Bulevarom Nikole Pašića – ulicom Južnomoravskih brigada.

Javni autobuski prevoz za pravce prema Pečenjevcu, a imajući u vidu da se mora koristiti autobusko stajalište zvano „Suva reka“, odvijaće se na sledećoj relaciji: JP „GAS“: ulicom Kralja Petra I – Mlinskom ulicom – ulicom Pana Đukića – ulicom Dr Jovana Kašikovića – Svetoilijskom ulicom – ulicom Južnomoravskih brigada.

Saobraćaj će se u ovom periodu odvijati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji i po regulisanim alternativnim pravcima.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari