LGBT organizacija demantuje izjavu nadležnog ministra o stanju prava te populacije u Srbiji: Šta je Žigmanov rekao, a kakva je zapravo situacija?

Ostavite komentar


  1. Никад гора права и веће вербално насиље над геј људима у свим медијима , а физичко насиље се ретко пријављује јел се приликом давања исказа – спрдају са вама , на очи глед.

  2. MUŠKO A NIJE MUŠKO, ŽENSKO NIJE ŽENSKO. ŠTA JE?

    Svojevremeno ΛV, kao predsednik za ministarku, je izabrao za ministra(ku) Anu Brnabić, LGBT predstavnica, kao najbolja i najperspektivnija političar(ka) u zemlji. Međuvremenu bila je još u tri mandata premijer(ka), a sada je izabran(a) za predsednik(ca) Narodne Skupštine, a pre toga dobila je sina sa svojom istopolnom lepšom partnerkom, kog ne može da upiše na svoje ime. Zakon, po običaju kasni i dete nema „oca“, zvanično, a ima ga? Na nedavno održanoj Pesma na Evroviziji pobedio je švajcarac Nemo Mettler, koji se identifikovao rodno nebinarna osoba (niti muško, niti žensko živo biće). Od tada Nemo insistira na srednjem rodu ličnih zamenica. Kako bi ΛV pridobio podršku nakaradnog Zapada neka nedefinisanog Nemo-a dovede kod nas i da mu visoku državničku funkciju. On će prosperirati, a mi ćemo dobiti zahvalnost Zapada zbog učinjenog. Ovo naše babe i deke, da su živi, odbacili bi iz verske, istorijske i ljudske pobude, tu bi i vođa izgubio na imidžu. Džiber ostaje tamo gde mu je mesto, a zašto?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.