Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu ostavku Milice Đurđević Stamenkovski

Ostavite komentar


  1. „Ministarka Ðurđević Stamenkovski se lažno predstavlja“ – pa šta (citat AV), nije ni prva ni jedina u toj falangi koja to radi, ima ih hvala bogu na hiljade
    „… nema osećaja za građane i građanke“, – kako bre nema? Je’l još ko poslao makar i jedan ventilator na kliniku? Niko, samo Ona, i to pet komada! Lončaru, gnjido jedna, gledaj i uči se!
    „…budući da lažira i podatke o sebi“ – možda lažira ali potpuno nesvesno, ona jadna stvarno duboko veruje u to da je završila fakultet, čak ima i uokvirenu diplomu u boji
    „…nije dorasla poslu koji joj je poveren“ – pa dobro, ipak je ona iz Kaluđerice, zato joj treba oprostiti. Ali kad (zasluženo) postane precednica svih Srbalja, tek onda će nam Milica milu našu majku zato što je omalovažavamo i što joj ne verujemo na reč.

  2. Lepo su je okarakterisali koalicioni partneri. Jedino mi nije jasno zašto joj tako okarakterisanoj i sa manje od 3% narodne podrške dadoše ministarsko mesto. To govori o njima.

  3. Sestre srpkinje i braćo srbi, imajte razumevanja za ovu spodobu!!! Ipak je ona osvojila 1% glasača srbije. Pa i kad laže, ona to čini tako suptilno i lepo da mi postaje drago što ni ona sama ne zna kada je i na kom faxu diplomirala. Pošto je to prvi činio njen uzor i velikan srbije toma diploma, zašto i milica lažljivica ne bi mogla da se pohvali nekom nepostojećom diplomom? Pravda za milicu LAŽLJIVICU!!!

  4. Nije ovo samo njena, lična bruka, vođa je na najgori način pokazao kako i kakve kadrove bira da vode Srbiju. Ova nema ništa završeno, ali ni drugi nemaju: Brnabićka je završila nekakav fakultet koji se u Americi nigde ne kotira, guvernerka Jorgovanka BK univerzitet, zatim gomila njih kod Miće u Megatrendu. Znam ljude koji su časno završili kod njega i znaju da rade svoj posao, ali to nisu ovi kao Irena Vujović koja ne zna da pročita napisano. Šta su završili preletači Marijan Rističević, Nataša Jovanović? Šta je završila kelnerica iz Pančeva, Sandra Božić? Šta i kako je fakultet završio pozornik Vesić koji ne zna da gradonačelnik Pešić i arhitekta Pešić, koji je gradio „Beograđanku“nisu iste osobe, a onda se odvaži i piše knjigu i istoriji Beograda. Dim i magla, gospodo.

  5. manipulacijom vajne ministarke, a i predsednika koji smatra da obmanjivanje javnosti nije vazno.

  6. Stara izreka je bila skupljeni sa koca i konopca, ovo su pokupili sa političke deponije smeća!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Zoran Kostić Cane se oglasio o litijumu 10

Zoran Kostić Cane se oglasio o litijumu

Muzičar i frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane izjavio je danas da podržava proteste građana zbog najave otvaranja rudnika litijuma jer, kako je rekao, "to bi bila smrtna presuda za Srbiju".

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.