Linta: Skandalozna odluka

Ostavite komentar


  1. To samo znači da su Hrvati izvršili etničko čišćenje uz saglasnost međ. zajednice. Što pre otvorimo oči i počnemo prvo da brinemo za sebe a ne za druge to bolje po nas.

  2. Solidarnost gnusnih kukavica je na delu. Još uvek se svete činjenici da je Krajina odolevala napadima zapadnih sila predvođenih NATO paktom punih pet godina i upravo za toliko odložila napad na Srbiju i Rusiju kada su one bile najslabije.

    i Srbi iz Krajine smo ponosni na tu istorijsku činjenicu.

  3. Izvršiti zločin nad narodom koji je iznedrio Nikolu Teslu i preživeo Jasenovac je vrhunac besčašća. Ali ni tu nije kraj. Bestidnici nastavljaju dalje da zlostavljaju i siluju pravdu. Ali ne znaju da "ko u nebu pljuje u lice mu se vraća"

  4. Nisam znao da postoji "Savez srba iz regiona " i da ima svog Predsednika i verovatno i neke druge organe. Hvale se petoģodišnjem hrabrom otporu u odbrani Krajine od NATOa, čime su odložili bombardovanje Srbije i ne znam kako odbranili ni manje ni više i samu Rusiju. U ovako datoj izjavi Predsednika pomenutog Udruženja nema ni trunke istine, jer su u odbrani Krajine imali podršku Srbije kako u ljudstvu, naoružanju, logistici, kao i platama za sve borce i "borce"koji su postojali samo na papiru, da bi se ostvarili veći benefiti po svim osnovama. Ne spominje borce iz Srbije, koji su do skoro, morali štrajkovima da traže isplatu ratnih dnevnica koje su im obećane. NATO alijansa ni u kakvom neposrednom angažovanju nije učestvovala u ovom ratu, osim eventualno prodaje oružja i municije hrvatskoj strani. Da ne spominjem ovaj put rentiranje, dnevno ili višednevno, tenkova, topova i drugog teškog naoružanja sa municijom suprostavljenim protivničkim stranama, za čvrstu valutu naravno. Ovakve izjave imaju svrhu stvaranja mita da je se ceo svet ujedinio protiv srba, nebeskog naroda i zamagljivanja istine. A istina je, sa kojom se kad tàd moramo suočiti, da su srbi, podstrekivani i naoružavani od tadašnje vlasti u Srbiji (čitaj Slobodana Miloševića) započeli rat u Hrvatskoj koji su izgubili i tačka, što bi rekao naš novi Predsednik.i zato se treba okrenuti budućnosti…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.