“List Danas nas proziva da ćutimo o dešavanjima na Kosovu”: Reakcija eparhije raško-prizrenske

Ostavite komentar


  1. Vernici imaju razlicita politicka opredeljenje,pa valjda je vera,patriotizam,ljubav prema otadzbini iznad stranaka,ali sta ocekivati od Sibalica koga su prevratom isti ti koji su prodali Kosovo doveli na episkopski tron.

  2. Obicni prevaranti crkva svestenstvo vladike dok ima glupog naroda bice i njih dodje pop mase sa kadionicu i prica neke gluposti 2000 din pope ne slavim ne trebas mi sahranio sam oca bez popa otac se nije vratio

  3. Eparhiju raskol prizrensku ne proziva samo list ,,Danas,,nego većina vernika.Narocito pozivamo takozvanog patrijarha,koji ne radi svoj posao,a to je zaštita svog naroda.Mozete ga videti na slavama pevaljke,venčanju starleta,ali u odbranu svog naroda nećete čuti ni reč.Ja lično,takvog čoveka ne smatram za svog patrijarha,a i sve one koji ga slede,takođe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.