List Danas ponovo nepoželjan na “Marakani”

Ostavite komentar


  1. A nije da se ne trudite, da se ne šlihtate. Posle onakvog teksta o Bogdanu Bogdanoviću, bez ijedne reči izvinjenja i igraču, i Partizanu pre svega, logično bi bilo da vam Partizan uzme akreditaciju.

  2. A bar da ste bili kritični pa da vam nije žao, zar ne…
    A šta ste vi uradili, zauzeli jednu baš sramotnu polukritičnu poziciju, ni tamo ni ovamo. Čovek je sa Pinkom, Informerom i svima ostalima bar načisto…

  3. Pa sta? I komentari, koji su kriticni prema izvestavanju DANAS-a ili cak ukazuju na (namerne, slucajne ili neprofesionalne) greske su na portalu DANAS-a nepozeljni. Ako zelite da se zalite na nekoga, prvo budite bolji od takvih.

  4. Dakle, od danas Danas prestajem da navijam za CZ, sve dok barem svi zaposleni ne postanu članovi „kluba čitalaca Danasa“, a i navijačima preporučujem da se učlane.

  5. Ljudi mislim da je sad jasno ko upravlja klubovima poput zvijezde i partizanija. Moralni sunovrat srpskog društva oslikan je jednim delom i preuzimanjem navedena dva najveća nekadašnja komunistička kluba od strane njihove zabludele dece koja danas zarad dobre zarade na belom, zelenom i žutom kao taoce svog nesmetanog biznisa drže fudbalere, zaposlene u tim klubovima, prave navijače ako ti uopšte i postoje, kao i novinare a vidimo i sam politički vrh ove jadne srbijice. Pa sad vi idite mečki na rupu mislim na stadion.

  6. Morate vise da se potrudite, slihtate se i lizete im guzicu ali jbg – malo je. Ugledajte se na kolegu Georgijeva, on ima akreditaciju i za Terzicev wc…

    1. Netacno, Zvezda i njeni navijaci su uvek bili opozicija totalitarnim rezimima ali je sada instalirana kriminalna uprava i upregnuta u kolo SNS, sto kod svakog normalnog coveka izaziva refleks povracanja…

      1. Covece, zvezda? Iza drugog rata su ugaseni predratni velikani a osnovani zvezda i partizan… O kakvim ti to opoziocionim i antitotalitarnim navijacima pricas? Ima li ista pozicionijeg u svim rezimima i sistemima od ta dva kluba i pristalica istih? Non-stop se vrtite na tv ekranima, u svim ste novinama svaki Boziji dan. Pogledaj sponzore, politicare koji su u upravama, pomoc drzave. Smejurija. Ostali klubovi nemaju jedan promil medijske pokrivenosti i paznje drzave kakvu imaju ta dva kluba. Svi su budale samo ste vi pametni. Mi koji nismo zvezda ili partizan smo svakako gradjani drugog reda, pa je logicno da nasi klubovi nemaju ni teoretske sanse da budu prvi na tabeli. Svaka cast. Pravi opozicionari. 30 godina unazad deca ni ne znaju da neko treci klub i postoji u ovoj drzavi, a kada i znaju, znaju da su ti ostali smesni i da ih zvezda i partizan stalno pobedjuju. Pa ko ce za njih da navija? Navijati za neki treci klub u Srbiji danas ravno je cistom mazohizmu. Vi opozicionari totalitarizmu, pa da se upis*s od smeha.

        Zaista sam ponosan sto u mojoj blizoj familiji niko, ali niko, ne navija ni za jedne ni za druge.

  7. Kada su sa redakcijom Danasa proslog puta „obrisali pod“ time sto vam nisu dali akreditacije, sugerisao sam da bi se trebao naci neki hrabri novinar poput Borisa Dezulovica (koji otvoreno pise o svim malverzacijama uprave i navijaca svog omiljenog kluba Hajduka) i da se zapocne feljton o Donu Zvezdanu koji umesto da odgovara zbog svih ranijih (verovatno i sadasnjih) malverzacija i guranja OFK Beograda u trecu ligu (da bi ga jeftinije kupio), vi se nadate da ce se oni smilovati i promeniti misljenje udelivsi koju akreditaciju. Nece, jer njihova osionost i bahatost nema kraja. Riba od glave smrdi!
    Da zakljucim aforizmom naseg poznatog aforisticara: „Olovka pise srcem, ako se imaju mu*a“.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.