Liste čekanja ubijaju tiho

Ostavite komentar


  1. Ni lekari, a kamo li policajci, da skrenu paznju na hapsenje obicnih gradjana bez krimonogenog ponasanja jer se lece konopljom. Toliko o ljudskosti i etici.

  2. Liste cekanja su selektivne i ne postoje za clanove sekte na vlasti i njenih pristalica.Dokaz je operacija Mihajlovic druge.U Pancevu ako si clan imas i lecenje kao clan a ako nisi spremi pare pa kod privatnika.Privatnika koji vecina pre podne provode na drzavnom poslu.

  3. Građani imaju pravo da sve to urade i u privatnim bolnicama i da traže da im se refundira trošak.

  4. Zbog čega se ne napravi bolji zdravstveni sistem koji bi privlačio i Strance i tako bi država profitirala a i gradjani jer bi dobri lekari ostajali u Srbiji da rade za pristojne plate.
    To bi bio najsigurniji način za privući i kapital i ljude u Srbiju.
    Naravno privatno osiguranje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.