Da li je šokiranost Vučića dužinom lista čekanja karika koja će pomoći da oko 70.000 građana stigne na operacije i snimanja?

  1. Pa tako je to kada zivis u drzavi gde su ministri fikusi, koji se utrkuju ko ce vise da slavi Velikog Vodju. Dok se nas presveti AV ne smiluje i primeti neki problem, nema nicega. E sad sto ovaj zatupljeni narod ne vidi da je drzava u kojoj se jedan covek za sve pita trula, to je vec deo nase nacionalne psihoze.

  2. Šta je sa Domom zdravlja u Železniku gde se čeka preko dve godine rekonstrukcija a navodno sve je gotovo čeka se otvaranje i početak rada ali pitanje kada,niko nema odgovor???

  3. Једино чиме сам ја шокиран и даље, то је чињеница да ДОС за својих 12 година није био шокиран овим стањем. Јер буквално прстом нису мрднули да се реши, штавише, нису регистровали ни да проблем постоји.

  4. A predesdnik kao nije znao za liste čekanja, pa nije on živeo na marsu, koje foliranje i glumatanje za glupe narodne mase, dodvoravanje primitivnom narodu dok sa druge strane ne prođe Rio Tinto, odlazak Kosova, vojni rok…… jednostavno gašenje Srbije. E onda nam neće pomoći ni potpuno ukidanje listi čekanja jer nas neće biti.

  5. Liste su bile još duže pre nego što je Vučić došao na vlast,to svaka ustanova može da vam potvrdi.

  6. Vučić je i ovoga puta krenuo da rešava jedan dugogodišnji problem i verujem da će mnogi lekari morati da promene svoje navike i da rade više

  7. Naravno da ce se ukinuti liste cekanja na operacije kuka,kolena i katarakte.Organizovanjem besplatnim preventivnim pregledima ce svi gradjani pa i oni koji nemaju overenu zdravstvenu knjižicu moći da se pregledaju.Ministar zdravlja Zlatibor Lončar sa svojim kolegama lekarima rade.Ovim Vučić pokazuje da mu zdravlje naroda na prvom mestu.

  8. VErjem da će se i ovaj problem rešiti brzo i na zadovoljstvo svih gradjana koji čekaju na nek od intervencija

  9. Postoji nesinhronizacija između liste čekanja i informisanja ministarstva zdravlja i jasno je da će biti rešeno

  10. Drasko Karadjordjevic nema pojma o tom preblemu i iznosi neke kojestarije,na primer nasledje socijalistickog sistema,kakva glupost.Radioloski tehnicari mogu daleko vise da odrade skener,magnet ali ne postoje doktori koji to mogu da opisu.Ili Drako misli kako je neko duzan da opise,operise sve sto mu stigne nekih 100nak pacijenata dnevno po lekaru.Pokazi nam Drasko svojim primerom.

  11. Boze, Boze!!. Oskar se „sokirao“. A nije se sokirao kada je kupovao respiratore na crno i nije podnet izvestaj koliko ih kupio i za koje pare i plus „obucavao“ lekare kako rade. Nije se sokirao kada je potrosio i trosi pare za stadione, naoruzanje (a bori se za mir i stabilnost, okruzen NATO drzavama), nije se sokrao koliko kosta obuca i odeca u „fundusu“, ili odakle njegovom sinu dzak para i kljucevi od stana da da kapetanu Draganu. Trebalo bi da se sokira i odakle toliko bogastvo njegovim kumovima i clanovima sekte

  12. E moj narode dok je ovakvih poput Svetlane , bebe, fafa itd, koji još uvek ne vide da smo dostiglli dno nema nam spasa. A oni koji misle da se problemi, poput zdravstva u ovoj zemlji mogu rešiti udarcem „dlana o dlan“ preCednika su očigledno vanzemalci

  13. Kad sam bio klinac sedamdesetih krpili su me obicni doktori u domu zdravlja kad se posecem i sl. Sada u 21 veku morate za banalnu posekotinu, na kliniku da vas krpi hirurg – a na kraju na privatnu kliniku jer ovaj na drzavnoj radi kao na traci u Kluzu 70-tih – napredak nema sta

  14. Nema to veze sa istinom. To je samo jedna od redovnih foliranja Vucica. Zar ste to tako brzo zaboravili ?

  15. Naprednjaci su došli na vlast pod parolom da će iskoreniti korupciju i da će oni biti bolji od demokratske vlasti. Istina demokratska vlast mnogo štošta nije uspela da reši ali s obzirom da su došli na vlast 2000. godine u državi koja je bila u dugovima do guše, posle bombardovanja i uništenja privrede i infrastrukture, sa razvijenom sivom ekonomijom i jakom mafijom, može se reći da su uradili mnogo, a posebno treba podsetiti da je sprečen razvoj Srbije zbog svetske ekonomske krize koja je trajala od 2008. do 2011. godine. Naprednjaci su dolaskom na vlast podigli plate određenim kategorijama građana, kao i penzije, ali su zato skočile cene energenata, usluga i hrane negde i do 300%. Naprednjaci su državu zadužili 3 puta više od demokratske vlast, korupcija nikad veća, a bacaju pare za projekte koji nisu profitabilni. Što se zdravstva tiče tu radi ko šta hoće, nema dobre organizacije, nema kontrole, uz to male plate zdravstvenih radnika oterale su ih da dodatno rade privatno ili odlaze u inostransvo i pravo je čudo kako Vučić koji se u sve meša, ne zna da se na ortopedske operacije čeka godinama. Sada kada je Vučić video da je narod nezadovoljan zbog lošeg života, uplašio se za svoj rejting i odjednom posle 12 godina shvatio da nešto mora da se menja. Jadna ti je država gde predsednik pravi palačinke dok narod čeka da im se neko smiluje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. i 15. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.