“Kopanje litijuma je neminovnost”: Đukanović tvrdi da sve velike sile imaju saglasnost da se rudiri

Ostavite komentar


  1. sns-ovskim lažima i manipulacija je KRAJ. ko kaže da je rudarenje „neminovno“? niko, samo oni. i to je samo jedna u nizu njihovih bezočnih laži. kako je „neminovno“? Hulja je odlučio da bude „neminovno“. ono što Hulja odluči, to je neminovno?! Đukanović je jedan bezobrazni i bezočni lažov i manipulator. njihovo vreme primiče se kraju.

  2. Ђука, што се мора није тешко. Ако је копање литијума неминовност, иди код брата Олафа, па копај 24/7.

  3. Prvo neka kopa nemačka pa posle da se al 100% prekopa Dedinje/Beograd a naposletku i ispod svih državnih institucija koje su okupatori zauzeli 1944 god.

  4. Sta ovaj prica, on nam priziva kolonizatore?
    Zna li se odakle je poreklom Djukanovic, onako, volela bih da znam.

  5. I Đukanović je nebitan bezveznjak. Njegovo mišljenje nema težinu jer nije njegovo.
    Naš izbor je ili da se predamo korporacijama koje će kopati i posle toga u Srbiji ostaviti pustoš od koje vekovima neće moći da se oportavi ili da se suprotstavimo svim silama. ako treba i oružjem, ukoliko nekom padne na pamet da dođe i otima. To je pitanje časti i obraza. Ko ga nema, neka nam ne drži pridike.

  6. Neće moći. Idemo do kraja. Nije Srbija vaša prčija da radite šta hoćete, daje prodajete belosvetskim ološima kao što ste vi.

  7. Ja mislim da je besnilo vrlo opasna i zarazna bolest. Zato se neminovno mora izvršiti eutanazija bosanskih besnilom zaraženih bizona, mada tu ima i simptoma još jedne teške bolesti tzv „bolesti ludih krava“!
    Bolje ukloniti desetine zaraženih životinja i sprečiti veliku zarazu i pomor. Zar ne?

  8. Videces da ste napravili jalovi dogovor. Protesti ce biti sve masovniji, a posto ste ucenjeni od strane onih koji su vas doveli na vlast 2012-e godine, probacete sa represijom, koja ce definitivno gurnuti drzavu u nestabilnost, a potom i u jos masovnije proteste zbog kojih cete sigurno izgubiti vlast, sto za vas znaci dugogodisnje robije, jer ste umesani u najgore vrste kriminala ukljucujuci i placena ubistva. No pasaran!

  9. Čekaj, čekaj. Znači da ne bi skidali Vučića, mi skidamo gaće, uništavamo i trujemo zemlju našoj deci???
    A Švabe mogu da dođu i pokušaju da otmu, po treći put.
    NEĆETE KOPATI!

  10. Ta prodana faca tvrdi da su „sve istočne i zapadne sile saglasne da „to (litijum) mora da se vadi“. Pa šta?!
    Ko je sve te “ istočno- zapadne sile na gomili“ bilo šta pitao u vezi sa litijumom u Srbiji? Ni jedna demokratska država to ne radi. Srbija je u vlasti mafije koja prodaje Srbiju. Na sreću, građani Srbije nisu ni izdajnici ni poltroni tj. članovi sns koji ližu noge strancima. .Zato građane i ne zanima mišljenje “ sila“ . Za razliku od šefa naprednjaka i Đuke, ŝefove podguzne muve. koji imaju lični interes da udovolje zahtevima raznih stranih satrapa. NO PASSARAN.

  11. ….доћи ће неко….
    ….тражиће паре назад……
    ако не дамо бомбардоваће нас, окупираће нас……
    ….а ми смо паре потрошили – купили станове, нешто пребацили напоље….ако не вратимо паре ВИ ћете најебати, а не ми који не враћамо паре……..јер сваки отпор рударењу је директан напад на председника и његову породицу!

  12. Djuka šta mislis kad raja ustane pa uzme govnanu motku pa prvo kod tebe na vrata da ti imovinu otima.

  13. Nemoj da lažeš i obmanjuješ narod. Sram te bilo. Svi znamo da u Austriji i Nemačkoj ima više nego kod nas.Narod nije glup.Nema rudnika

  14. Probaj Đuka da kopaš da vidimo kako ćeš da prođeš. Oteraćemo vas iz zemlje sa sve rio tintom

  15. Samo fali jedna saglasnos Srpskog naroda.Tako da Djuka nista od tog kopanja …

  16. Ne mogu da ga sruše (Madura), narod je uz njega jer je protiv liberalizma i globalizma.

  17. Dobro,’ajde da ga srušimo pa ćemo da vidimo da li ćemo da kopamo,ja mislim da nećemo.

  18. Koje velike sile? Nikako da napišete. Isto ne navodite imena priznatih stručnjaka samo uopšteno, kao npr. „struka je rekla…“. Zašto se ne navede zaključak SANU od 2021., posle održane rasprave. Nismo se plašili Turaka, Nemaca dva puta, NATO-a nećemo se plašiti ni tih „velikh sila“ jedino ako ta „velika sila“ nije neko naš.

  19. „SNILA BABA STO JOJ MILO BILO“ ali trebao bi imati na umu da se babi svi snovi ne mogu ostvariti.

  20. Gradjevinska mafija Beograda vas z.
    Oni imaju svoj litijum a to su kvadrati u Bg

  21. Djukanović je u nečije ime već najavio kolonizaciju Srbije. Zar je moguće da tako hrabri i borbeni radikali, sada radikali de lux/ ili kako se oni nazivaju naprednjaci/ tako glatko predaju Srbiju strancima da njome upravljaju. Još su im prsa plava od udaranja pesnicom u grudi. Eto takvi su ti „veliki Srbi“. Manipulanti i ništa drugo.

  22. Pratim donekle događaje o litiju, pa skoro dvi godine. Jedino mogu utvrditi da je narod teško izigran. Koliko je bilo uvjeravanja Ane B. da je litij završena tema, s sad? Samo znam da je više prokletstvo nego srića imati te matale. Prije deset dana je bila reportaža iz Gvajane o rudarenju zlata. Bože dragi, koja otrovna pustinja je nastala nakon dislokacije rudarenja. Mala zemlja Gvajana, totalno unistena.

  23. Uporno, na sve načine, pokušavaju da kod naroda izazovu osećaj nemoći. i tako ih podstaknu da odustanu od protesta. Evo ovako, Srbija nije u vlasništvu ni Vučića a ni „svetskih sila” već pripada narodu Srbije. Nek proba bilo ko da radi mimo volje naroda… A ove nae potkupljene političare treba proglasiti veleizdajnicimo što, realno, oni i jesu. Treba im biti jasno da će odgovarati kao veizdajnici za svo zlo koje su doneli ovoj, sa njima, napaćenoj zemlji.

  24. Bilo bi lepo kada bi se ovom temom bavili strucnjaci iz te oblasti. Vi osudjujete nesto o cemu nista ne znate.

  25. Pa što ne kopaju ove dve zemlje u Evropi koji imaju više litijuma nego mi govedo lopovsko

  26. Đuko, a da ništa ne govoriš, već samo da mučeš ili blejiš? To ti bolje ide.

  27. Treba odraditi ona 3 penthausa i 2 apartmana (ili vile na Zlatiboru) koje je kupio od mita Rio Tinta.
    Za ovakve ni Mengele ne bi smislio adekvatnu kaznu u odnosu na zločin koji čini protiv Srbije i njenih građana.
    I on je dođoški ološ, zato mu ovde ništa nije bitno, samo se nadam da će neka nova srpska vlast prvo formirati „srpski Mosad“ koji će ovakvu i sličnu bagru naći da se i na Mesec sakriju i privesti ih pravdi na jedan od više mogućih načina.

  28. Bitango lopovska do pre četiri godine slepcu nisi imao ništa šta znači vlast lopovska

  29. Nema predaje,nema kopanja,Djukanovicu mislite li vi na decu ili samo na vase dupe

  30. Vidi Bizona! Zapeo da se kopa, pa da se kopa. Svi su bezveznjakovici i izdajice koji žele zdravu hranu, čistu vodu i vazduh a samo su on i njegov predsednik patriote. Izem ti takav patriotizam. Prave od nas banana republiku. Non pasaran!

  31. Лаже лопина чим зине овоме ништа не можеш веровати!

  32. Ne kapira bizon da je narod najveća sila u ovom slučaju i da kopanja neće biti.

  33. ljudski materijal u gospodina ko da ga pravilo od litijumsko sumporskog blatista

  34. JEL TO ISTO ONE SILR SA KOJIMA STE TEK SADA NAŠLI SARADNJU KAADA STECRASTURILI JUGU RASPRODALI SRBIJU A PRE TOGA IM ORETILI I RATOVALI TOLIKO STE OAMETNI I VIDOVITI U POLITIKU A ZA JADNI NAROD KOJI SR RASUO PO CELOM SVETU BAŠ VAS BRIGA .

  35. Sada je opštenarodna pobuna postala neminovnost! To je najbolji način da se zaustavi propast Srbije!

  36. ponovo stoze 1944, sve cemo vam zeti ali sve, ma ni okolinu beograda za dedinje i vracar necete dobiti.

  37. Kad ti izdajnik i strani plaćenik kaže da si izdajnik i strani plaćenik. Porodali su KiM, a sada hoćete i ostatak Srbije. Neće biti rudnika slede diverzije i ustanak. Ili ćemo ustati ili nestati! Odbranimo otadžbinu od države, tj. Satanističke Napredne Sekte i mafije.

  38. Ja se slažem da se rudar,al da Djuku,Oskara,Čaleta i ostalu bagru pohapsimo i pošaljemo u rudnik.Onda bi taj rudnik bio dobar za narod.

  39. To sto ti spominjes velike sile,ti ako si izdajnik i tvoja stranka Srpski narod nije,,ZAPAMTI“da nas nece bombardovati mozda sto nedamo tim velikim slinama litijum da se kopa,neka kopaju kuci svojoj,a Narod se budi jer je svestan svega.Vidjecete kalo ce te proci,bice tu zrtava to je neminovno jer to se vidi vec ali bolje i izginuti nego da gledamo decu kako nam umiru na rukama.A u vasoj sam stranci,mislim glasao sam za vas ali nisam razmisljao.

  40. Idi ti u jedan od tvojih dvospratnih stanova, izaberi jedan WC (imaš ih više na broju), pa kopaj litijum. Kad nakopaš dovoljno i kad zaradiš milone deviza, pohvali se narodu. Da se narod smeje od muke kroz suze kad te vidi i čuje.

  41. Prvo da vidimo kako to rade Nemci i Francuzi po najnovijim tehnoloskim resenjima , naravno nepada im napamet kad imaju prevarante i lopove u Srbiji…kako Solc kaze njima litijum a Srbima AV pa se slikaj te…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.