Liturgija i sahrana patrijarha Irineja u nedelju 22. novembra

Ostavite komentar


    1. Krizni stab odgodio obracanje javnosti. Dakle, nema novih mera i ukidaju se sve ranije uvedene mere, preporucene i obavezne. Srbijo, srecno!

  1. Videcemo ko su pravi vernici.Oni ce poljubiti patrijarha u celo, prema obicaju.

        1. Da je to tako, velikani ljudske misli bi redom bili ateisti, to nije slucaj. Dakle, knjigu u sake. Nije dovoljno izabrati neku ideolosku matricu da bio bio „pametan“.

    1. Ovo ce biti predstava dostojna holivudskih srceparajucih filmova. Vucko u glavnoj ulozi, ljubi patrijarha, susa suzu goni …

    1. Tri dana žalosti zbog smrti crkvenog velikodostojnika u sekularnoj državi u XXI veku…
      Kakav paradoks!

  2. Ako bude kao na Amfilohijevom ispraćaju oboliće pola Sinoda i ko zna još koliko naroda.

  3. Po crkvenim običajima da se sahrani,bar da nam nešto bude sveto

  4. Zašto se Irinej sahranjuje u Hramu Svetog Save? Uz priču o „hramu srpskom svetitelju“ popovi sebi napraviše najveću faraonsku grobnicu na Balkanu.

  5. Nove mere se odlažu,onaj koji ih određuje piše srceparajuči govor,nema kad da razmišlja o merama,saopštiće ih podređenom ,nazovi premijerom,a ona objaviti

  6. Kao i u Hrvatskoj zabrana okupljanja sem za kolonu sećanja u Vukovaru za koje to nije važilo.Ne žalimo ga.Žalimo za pteko 1000 mrtvih koji nisu delili otdenje AVu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.