Tepić: Ljajić potvrdio da Vučićev režim radi za trgovca oružjem

Ostavite komentar


  1. Ovu zenu treba od hitno uhapsiti, bas kao Obardovica za Krusik, jer otkriva istinu, a istina je ubistvena za rezim Aleksandar Vucica.

    1. Kakvu istinu? Istinu da prodajemo oružje Jermeniji po važećim medjunarodnim pravilima, i za taj izvoz je izvoznik platio porez našoj državi.

  2. Svaka čast ovoj ženi!
    Svaki put kad nešto pročitam u vezi sa njom, poželim da sam ona.

  3. …a uz sve to, kompanija AzVirt iz Azerbejdzana, je bila siroke ruke u izgradnji puteva u Srbiji , pa im A.V. zahvaljuje na ovaj nacin…

    1. Misliš da ovi iz Bakua to nisu znali, uostalom biznis je biznis i tu nema emocija, uostalom i Rusija prodaje oružej i Jermeniji i Azerbejdzanu.

  4. 1. Kolika je pouzdanost informacije da je Jermenija napala Azerbaejdžan, kada time Redakcija operiše kao neospornom činjenicom i koje su to informacije, molim taksativno navesti.
    2. Da li UK primenjuje iste kriterijume embarga na oružje za Saudijsku Arabiju u odnosu na njena dejstva u Jemenu, koje primenjuje na Jermeniju u odnosu na njena dejstva ka Azerbejdžanu?

    Molim odgovore na ova dva pitanje kakood strane G-đe Tepić i tako i od strane Redakcije.
    Hvala unapred.

  5. Ako je sve ovo istina ubećen sam da će nadležni organi nešto preduzeti po ovom pitanju.

  6. Želim fer suđenje Aleksandru Vučiću i njegovom kartelu. Doći će i taj dan. Vreme se ubrzava.

  7. dosad samo cetiri komentara, doista prikladna [sto ce reci meni bliska, jer nad ‘Danasom’ dezuraju hiljade botova, ili budala-volontera], ali tako mali broj reakcija na otkrice, koje bi da smo normalna zemlja bilo skandal meseca, govori da smo zajednica pomirila sa samodrsem, i koja cak ne daje svojoj ogorcenosti oduska ni na internetu, a kamoli u stvarnosti

  8. izvinjam se zbog greske u kucanju, trebalo je ‘da smo zajednica pomirena sa samodrscem’

  9. Mariniki bi bolje bilo, ako vec hoce da se bavi temom oruzja, da se bavi naoruzavanje Kosova i Metohije, koje je protiv rezolucije 1244.

    1. Gradjanine Dejane, ako se plasite napada Kosova na Srbiju, i ako niste radi da u oslobodilackom ratu polozite zivot, nudim vam besplatan cetvorogodisnju smestaj, ovaj komentar sacuvati, posluzice vam kao vaucer

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.