Ljubica Gojgić: Ne može ćutanje o važnim stvarima biti „zlato“

Ostavite komentar


  1. Dama i sjajan novinar:bez zlonamerne strasti, ali uporna da dobije odgovore na dobro pripremljana pitanja što je očitio posledica dobre pripreme u odnosu na temu i sagovornika. Zaista sjajna novinarka, posebno jer ima sposobnost da diskretno iznese i svoj stav.

  2. Svaki dan gledam i slušam Ljubicu i Danicu Vučinić, vrhunac novinarstva

Ostavite komentar


Društvo

Dačić objavio ime čoveka koji je slao preteće poruke ambasadama Srbije 9

Dačić objavio ime čoveka koji je slao preteće poruke ambasadama Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je ministarstvo na čijem je čelu dobilo zvaničnu informaciju da je Denis Krasnići iz Švajcarske, čiji su roditelji sa Kosova, odgovoran za preteće poruke upućene elektronskom poštom beogradskom aerodromu i ambasadama i konzulatima Srbije u Austriji i Nemačkoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.