Ljubiša Simović: Žrtva političkog zemljotresa

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Gospodin novinar nema pojma o cemu pise ili je nedaj boze placen da tako pise.Uzimam sebi za pravo da ovaj tekst komentarisem,jer sam rodjeni kraljevcanin,skolski drug doticnog i posedujem isajder saznanja o dogadjajima i ljudima koji su ucestvovali u njima ,posto vecinu licno poznajem.To da Simovic nije osudjen ne znaci da je i nevin,s obzirom na nase pravosudje.Malverzacija je bilo i to u velikom obimu.Dali je Simovic ucestvovao u njima ne mogu da tvrdim,ali je sigurno znao za njih,a nije nista preduzeo,sto ga automatski svrstava u krivce.

    1. A ti dokaze koje imaš nisi dostavio tužilaštvu, što te čini saučesnikom…jesi li bot ili teletabis?

      1. Prestani da lupetas o stvarima o kojima nemas pojma.To je odlika glupih ljudi,pa se nadam da sebe ne ubrajas u takve.

      2. Mogao bi da razmišljaš o Aleksandry Ercu i bratiji, kad već pišeš o zemljotresu i malverzacijama. Školski druže sa insajderskim informacijama.

    2. Gospodine Tomovicu,znam da nisi gosp.ali ajde.Ja igrom slucaja znam doticnog ceo zivot i ODGOVORNO tvrdim da nije uzeo ni dinara,kao da nije znao ista o takvim radnjama oko sebe koje su,kako se ispostavilo na kraju,samo propaganda vasih salamara i vas kao jednog od njih.Da poznajete Ljubisu kao sto kazete znali bi ste da su to gluposti i politicka propaganda.Znam ja da vi znate to,ali morate da pljujete po narodu ovako preko tastature.Drago mi je samo sto ste se predstavili punim imenom i prezimenom.P.S.“vi“nisam namerno pisao velikim slovom,jer ne zasluzujete.

  2. Kad su uz Ljubišu u zatvor strpali i vlasnike skoro svih kraljevačkih građevinskih preduzeća, onda su sve poslove u Kraljevu počeli da dobijaju „Tončevi“… Vrlo zanimljiva posledica ovog obračuna sa „zemljotresnim profiterima“ i baš ta posledica me sve vreme kopka 🙂
    Na temu Ljubiše Simovića – kakav god da je, obnova Kraljeva posle zemljotresa je njegova životna ostavština. Kao i ideja o rušenju tzv. „samačkih zgrada“ u Dositejevoj… što se posle 10 godina najzad realizuje.
    PS Ne, nemam veze ni sa jednim građevinskim preduzećem niti iko moj.
    Samo sam, što bi se reklo, obična građanka Kraljeva i malo upornija posmatračica događanja.

  3. Gospodin Simović je korektan i pošten čovek, koga su pojele ajkule sa srpske političke scene, iz DS-a, SNS-a i sl. On je primer kako običan čovek prodje kad udje u politiku.

  4. Ljudi samo pro erite kako je majka doticnog dobila novu kucu a nigde pukla nije. Kraj price

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.