Ljubomir Popović – Hram svetlosti

Ostavite komentar


  1. Slike (umetnost) su jedna stvar a tu je Ljuba bio i te kako upešan i vredan hvale ali sasvim je druga stvar "političke" poruke koje je slao.
    Eto šta ispiča Dušan Mihajlović (a šta li su tek na sahrani Ljube Popovića ispričali Dule Savić i supruga Marina Rajević tj. "dok anđeli spavaju"…mogu misliti)…sve je to isto vladika Nikola, desanka Maksimović….(ministar policije DOS) to me neodoljivo podseća što reče otojuč Nikolić parafraziram: "sve je to isto Sloba, Đinđić ajde svima da podignemo spomenik")…. Da se podsetimo: od 18 lidera DOS samo su 2 (Đinđić, Čanak) bili za lustraciju. S vladikom Nikolajem, Justinom svakako nije bio moguć 6 oktobar 2000 (lustracija i tsl).
    Pitali Ljubu Popovića šta bi prvo uradio da je na jedan dan šef države, a on ni pet ni šest: "zatvorio bi Mekdonalds"….
    On ne kaže ajde srbi iz dijaspore uložite novac pa da napravimo "lanc naše brze hrane" koji će biti konkurencija Mekdonalcu, nego "zabrani" (konkurenciju zabrani tj. živi od monopola!

  2. Brate, Natalija, al si konfuzna…
    Da kažem, ok, reci šta želiš, al… artikuliši to malo da te ceo svet razume, kad mu se već obraćaš. Eto, ja sad““ ne znam da li si pomenute hvalila ili kudila?…

Ostavite komentar


Društvo

Zašto se Šapić nije pojavio na obeležavanju 80 godina od oslobođenja Beograda? 10

Zašto se Šapić nije pojavio na obeležavanju 80 godina od oslobođenja Beograda?

Na jučerašnjem obečežavanju 80 godina od oslobođenja Beograda, gde je centralni deo ceremonije održan u 11 sati na Groblju oslobodilaca Beograda, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u prisustvu ministra odbrane Bratislava Gašića položio venac na spomenik Neznanom junaku na Avali. Međutim, upadljiv je bio izostanak gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.