Ljudi koji zarađuju na saobraćajnim nesrećama

Prelistavamo predratne listove Vreme i Pravda - 25. mart 1939. godine

Ostavite komentar


  1. Kako u drugim bransama, tako i u advokaturi. Postoje dve vrste ljudi, posteni i neposteni, odnosno dobri i losi. Kako ste napisali advokati jedva cekaju udes, pa takvog pacijenta ce onda rado docepati i lekar i autolimar i mehanicar i jos po neko. i tako u svim sferama korumpiranog drustva. A oni posteni, koji casno rade svoj posao, cute i rade, rade, rade… Mislite da im neko kaze hvala, sem u izuzetnim situacijama. Ali oni su takvi i ne bi se menjali sa lopovima, secikesama, korumpiranim sluzbenicima, poltronima i neizivljenim diktatorima. Jer, jednostavno, nemaju stomak za takav zivot i zele svaku noc mirno da prespavaju sa svojom porodicom. A nazovi drzava je omogucila ovima drugima da rade to sto rade, bez da ih sankcionise. Ovi poslednji koji su na vlasti su ekstremni u negativnostima i imam utisak da ce se na njima prelomiti mnoge stvari.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.