„Ljudi su željni pravde, a ne parizera“: Tužiteljka Bojana Savović podržala inicijativu ProGlas

Ostavite komentar


  1. Tužiteljka gubi, 10- 15 % normalnih građana u Srbiji gube, dobija većina koju već 30 godina zastupaju SPS I SRS, preobuceni „oni, srpski radikali“ ostaju na vlasti jer većina srpskih građana to želi i Evo skoro 12 g. to potvrđuje na izborima

  2. Tuziteljka Savovic je izjavila „ako govorite da nemamo sanse d pobedimo,to rade oni koji drze te zrtve pod kontrolom“.Ne „drzim ljude pod kontrolom“,ali tvrdim da nemamo sanse.Zasto?Zato sto u Vucicevoj Srbiji,Tuzilastvo,Vojska,MUP,BIA,sva javna preduzeca,lokalne samouprave,nisu cuvari javnog interesa,nego su cuvari Vuciceve vlasti.Zato je nemoguce pobediti.Inace diktatori se smenjuju ili putem puca,opsteg narodnog ustanka,stranom intervencijom,prirodnom smrcu diktatora,nikada na izborima.

  3. Sa ovlaštenjima da može da vrši tužilačku istragu protiv svakog gradjanina ili institucije,dati joj 20 inspektora koji su podredjeni samo tužilaštvu.Srbija bi bila za godinu dana Japan u pravnom smislu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.