Lockout, restart ili… nova vlada

Ostavite komentar


  1. Vladu da vode eksperti i duboko misleći ljudi. Lepo rečeno, ali gde su misleći ljudi među nazadnjacima?

  2. Sve u svemu, Srbija nije ni imala nekakvu privredu, te nešto što ne postoji ne može da se obnovi. Dugogodišnje laži o napredovanju države, pod sedlom SNS-a (sa A.V. u sedlu), sada se nadovezuju novim lažima i lažnim obećanjima, bez ikakvog realnog osnova. Beskrupuloznost, bahatost, nestručnost, grabežljivost … vlastodržaca su toliko uništile državu da ni kvalitetnija promena na čelu ne bi mogla da napravi ikakav osetniji pomak, u kratkom roku (setimo se devedesetih, kada je na čelu sa S.M. jahala ova ista bagra). Svakodnevno uvođenje Srbije u rijaliti lažnjak na tv ekranima je samo još jedna stepenica ka potpunom krahu i definitivnom raspadu države (Srbija iz 19. veka je okvir koji nam sleduje), čija veličina je, realno nebitna kada se stanovništvo iseli ili pomre …

  3. Jedino potpuni krah ekonomije može izvesti Srbiju sa puta potpunog nestanka kojim vodi sns. Nadamo se da će zaista do toga doći. Građani, nezainterisovani za slobodu koja je osnov za uređenje društva, reagovaće tek kad gola egzistencija krene da im izmiče.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.