Lončar: Dobro što roditelji tuže antivakcinaše

Ostavite komentar


  1. „Оd ukupnоg brоја оbоlеlih, 33 odsto је bilо hоspitаlizоvаnо…“
    To reče ministar zdravlja.“BILO HOSPITALIZOVANO!“ Pa opet se razbolelo.
    U Nemačkoj i Rumuniji je jedne godine bilo vakcinisano-hospitalizovano prekop 90%, pa obolelih bilo oko 55.ooo, a kasnije je bilo vakcinisano ispod 70%, pa broj obolelih bio oko 1500.
    Sam proizvođač vakcina kaže da su mogući neželjeni efekti: upala pluća, temperatura, autizam, smrt, a priznati stručnjaci obrazlažu kako može da se vakcinisanjem može zaraziti i HIV virusom, jer se virusi za vakcine proizvode i na bazi, kao što je bubreg afričkog majmuna.
    Samo naš ministar hoće da bude veći katolik od pape.Koji li je njegov interes da priča neistine?Da li ga to primorava farmakomafija, ili to čini dobrovoljno?
    Sve što on propagira, dovoljan je dokaz da nije dobro.
    Koga ono zovu „Doktor Snrt“?

  2. A ja pozivam gospodina ministra da provede jedan jedini dan sa autisticnim detetom!!! I koga ce roditelji te dece da tuze?

  3. To je princip:“Da se Vlasi ne sete“.
    Mi ćemo njih da tužimo, pretimo, vređamo, šikaniramo, da ne bi oni roditelji, čija deca već imaju posledice, ne bi tužili nas.
    Oni toliko hvale ove vakcine da ispada samo da ih svi primimo i da cvrkućemo od miline, a sam proizvođač tvrdi da postoje posledice, ali ne odgovara jer on NE PRIMORAVA nikoga da ih primi.
    Ali zato nas PRIMORAVA NAŠA VLAST, a tvrdi da nije štetna i neće da snosi posledice., dok u Americi postoji odbor za isplatu naknade zbog posledica vakcina, koji je ovih godina isplatio 3,2 milijarde $.
    A naš ministar i svi oko njega još uvek tvrde kako nema posledica.
    Naruku im idu roditelji koji su pritisnuti pretnjama sa kaznama i oduzimanjem dece, vakcinisali svoju decu, pa po principu“Kad mogu ja, mogu i oni“.Naravno da bismo svi voleli da vakcine nisu štetne i jesu ono što ovi gore tvrde, a ako je tako, zašto NIKO neće da stane iza tih vakcina i zašto NIKO roditeljima ne garantuje da eće biti posledica.
    Nego, oni će ovako da nas vakcinišu do poslednjeg Srbina.
    Čime li su samo toliko stimulisani?

  4. „DOKTOR SMRT“ jel mu tako bese nadimak!? Pa nismo mi to smislili nego njegovi ortaci iz Surcina!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.