Lončar: Dve faze radova na novom Kliničkom centru Srbije nešto manje od 200 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Ala će, od tolike sume, bar neki esenesovci, „pošteno“ da omaste brke i da po običaju napune džepove!

  2. Kada pacijenti u Urgentnom centru mogu da u hitnim slučajevima koriste magnetsku rezonancu, skener i druge medicinske aparate koji su neophodni, a ne da ih upućuju na privatne klinike – onda možemo da kažemo da smo napredovali u zdravstvu. Naravno, to važi i za druge kliničke centre i bolnice u Srbiji. Od izgrađenih kvadrata niko se nije izlečio. Takođe država treba da podigne plate lekarima na 150 hiljada dinara, a sestrama bar na 70 hiljada. Tada ćemo imati normalno zdravstvo.

  3. Zgrada poliklinike KCS (ova na slici u vašem prilogu) ne radi ni sa 1/5 svojih kapaciteta. U funkciji su samo nivo -2, -1, prizemlje, prvi i drugi sprat (pa čak ni oni nisu potpuno iskorišćeni), a ostali spratovi su potpuno prazni (goli zidovi). Apsolutno je nepotrebno zidati još jednu zgradu, kada ni ova postojeća nije iskorišćena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.