Lončar: Mogućnost svakome da zabrani darivanje svojih organa

Ostavite komentar


  1. Ono što nije rekao o ovom antiljudskom takozvanom zakonu je da potvrdu o zabrani uzimanja organa odrasla osoba mora UVEK da ima sa sobom, da potvrda važi godinu dana i da svakih godinu dana mora da se vadi nova. Da se pravi baza podataka ljudi koji su odbili da se povinuju takozvanom anti ljudskom zakonu po kom je svaka osoba u Srbiji dobrovoljni davalac organa UKOLIKO nema potvrdu o zabrani uzimanja organa.
    Svaka normalna osoba treba da se protivi ovom gnusnom aktu oduzimanja onoga što im je BOG dao a država želi da otuđi.
    Konačno, vlast želi narodu da oduzme i život, dobrovojlno.
    Jedini profit od organa, a ispitajte koje su zemlje u grupi Eurotransplant, imaju visoko razvijene zemlje poput Nemačke i Austrije.
    Na kraju dodao bih da kadaverične transplantacije ne postoje i ne uspevaju ( o čemu lekari ćute ) i svi organi sve vade ŽIVOM ljudskom biću, čime se ono efektivno UBIJA u tom procesu od strane doktora.
    To je naravno ono što se NE objavljuje, jer niko nikada ne bi bio donor.
    Vrlo verovatno se i ovo što sam upravo rekao neće takođe objaviti.

  2. ..”mogucnost svakome da zabrani darivanje svojih organa”..nije nacin kako se to radi u svetu. Obicno, dobrovoljni davaoci organa nose uz legtimaciju karton koji govori da su oni izabrali da budu dobrovoljni davaoci organa, sto je posebno vazno u slucaju iznenadne smrti. Znaci, obratno od onoga sto je u tekstu opisano kao predlozeno .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.