Lončar nedostojan za ministra

* Milenović:Neraskidive veze organizovanog kriminala i vlasti zbog nerada tužilaštva* Bakić: Jedino pitanje je koliko je duboka veza između politike i kriminala* Pešić: Krajnje je vreme da se otvori istraga
Pojavljivanje fotografije ministra zdravlja i vođe Zemunskog klana Dušana Spasojevića po svemu sudeći bez sankcija

Ostavite komentar


  1. Zlatibor Loncar ulazi u kafic i kaze: Eto ja dosao sto ste me zvali da mi zahvalite a kaze Siptar: Super, taman da se slikamo, ja cu ruke u dzepove a ti me zagrli.. Da imam uspomenu da sam ti zahvalio..

  2. Ma ko ste vi da polemisete o tome. Zna se ko u ovoj drzavi to moze da radi. Premijer je rekao da Loncar nijr kriv, ovo je fotomontaza, doktorat gradonacelnika Malog je najbolji u poslednjih 70 god na Bgd Univerzitetu, doktora Nebojsu traze sa Harvarda… I tacka! Tisina tamo!

  3. "Govori više od hiljadu reči"…….Na slici izgleda, kao da se Lončar zahvaljuje Spasosojeviću. Lončar ga zahvalno grli a Spasojević sa rukama u džepovima ga samo mrvi.

  4. zbog ovakvih fotografija, video kaseta, otisaka, mogućih dnk -a analiza su požurili da sruše objekat koji su mogli da pretvore u bilo šta , u dom za decu, penzionere, beskućnike, hotel….

  5. Pa zar u vreme danasnje tehnologije kada je moguce namontirati apsolutno sve jedna slika moze da dokaze neciju krivicu.Svasta.

  6. Kad bi se svi pravili fini ko zna gde bi smo bili. Ako je gospodin loncar objasnio kako je nastala sporna slika i to javno onda ne vidim u cemu je problem.

  7. А, мислите ли да би бахати криминалац дозволио да му оца оперише неки специјализант, који се случајно ту затекао? И да је најхитнија операција, зна се како ствари функционишу кад су "ВИП" особе у питању: на улазу се одмах нађу главешине Ургентног центра.
    Друго, могли су да се сликају испред Ургентног центра, без потребе да доктор иде по неким неименованим тржним центрима. А, доктор, наиван, па не зна с ким има посла?!

  8. Vazno da je Ceda Jovanovic podoban iako se druzio sa istim tim ljudima (a verovatno se i dalje druzi sa slicnima)!

  9. Zato bi bio nedostojan?Covek nista nije lose uradio.Vi ste gospodo nedostojni jer se u vasem proslom mandatu Srbiju do dna doveli.

  10. Ko gospodjo Pesic da otvori istragu i da je sprovede? Da li ocekujemo da se slucajem Loncar pozabavi ministar pod nadimkom "Slina"ili tuzilastvo pod premijerovim patronatom. Ne u ovoj zemlji Srbiji nema pravne drzave definitivno, to svi mi vrlo dobro znamo ali cutimo samo me interesuje dokle. Dokle?

  11. Dragi moji to ce biti tako dokle god po intetnetu kruzi pismo Vucicu u kome se on unapred detaljno obavestava o rezultatima konkursa za izbor 2 doktora medicine za radno mesto u institutu za reumatologiju u Bg u avgustu 2016, u sokantnom pismu je opisano kako je i zbog koga Zlatibor Loncar dok je trajala zabrana zaposljavanja izmislio radno mesto te zaposlio mladu zvezdu porno sajtova pod laznim imenom… A da stvar bude gora to pismo sa tacnim rezultatima je poslato premijeru i pre nego su untervjui za posao i počeli, a ovaj umesto policiji prosledio ga Loncaru

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.