Lončar: Od ponedeljka nećemo imati više listu čekanja na skener

Ostavite komentar


  1. Kako ovo tumačiti? Moglo je ali nije? Ko zna kolika je šteta učinjena pacijentima, do sada, čekanjem u nedogled. Inače, ja ne mogu da verujem da postoji kvalitet u radu kada se po naredbi obaraju ovakvi redovi. I dalje nemamo odgovornog što su liste bile velike, a sada vidimo da može „odmah“. Koja sreća!

  2. Problem je sa svakodnevnim redovnim pregledima, sa ostvarivanjem legalnih prava zdravstvenih osiguranika. Tu vanredni pregledi i prazna obecanja politicara ne pomazu.

  3. To je bila lažna lista čekanja zbog koje su pacijente terali da idu kod privatnika, zato je tako lako preko noći i rešena, ali se bojim da će sada otići u drugu krajnost specijalisti više neće ni slati na skener moraćeš da „pljuješ krv“ da bi te poslali na skener.
    Sve će i dalje terati na stari rengen ili idi kod privatnika, a uput za skener možeš da sanjaš…

  4. Ministre Lončar,
    do pre nekoliko godina nije se čekalo na pregled kod lekara opšte prakse niti kod specijaliste. Sada ljudi bolesni čekaju i mesecima. Šta se desilo, ja ne znam, a vođe zdravstva u zemlji morali bi da znaju. Dobro je što se nagoveštava rešernje ovog problema. Gospodine Lončar čekajte povratak Vučića iz SAD, ukoliko ga puste, ali ne žurite a sprovedena akcija treba da da pozitivne rezultate. Čestitam vam na inovaciju i želim da u potpunosti uspete. Sa srećom!

Ostavite komentar


Društvo

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima 10

Napadnuti studenti za Danas: Šok bomba pod noge, u isto vreme došlo je 30 momaka u crnom sa kačketima

Prvo nam je bačena šok bomba pod noge, a onda smo čekali policiju sat i po, a onda je došao jedan policajac i u isto vreme još 30 momaka sa kačketima i maskama u crnom. Došlo je do koškanja, napali su nas i oni i pripadnici obezbeđenja, kaže za Danas student Srđan Đurić, jedan od dvoje koji su jutros povređeni i završili na Urgentnom centru nakon incidenta u kom je bačena eksplozivna naprava ispred Rektorata u Novom Sadu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.