Lončar: Srbija spremna za korona virus

Ostavite komentar


  1. Ministar Lončar je Melburnu spremio zamku Korona virusu. Samo treba da sačekamo da virus upadne u nju. Sitnica. Verujte u ministrovu strategiju virus neće moći da preživi Srbiju.

  2. Šta ovaj priča? Pa danas je svetska zdravstvena organizacija proglasila epidemiju, vakcine još nema, samo ovaj izjavljuje da smo mi spremni. Dobro nile lupio : zahvaljujući predsedniku Vučiću. Baš lupeta kao i obično.

  3. A kako je to spremna tako sto ga boli uvo ako umre par hiljada ljudi jer to je normalno boze moj.

  4. „…imamo reagense za korona virus, za četiri tipa…“ ne bih da zvučim negativno ali postoji preko 70 tipova korona virusa. Reagensi? U kojoj količini? Za Skupštinu?
    Srbija ne može da se izbori sa epidemijom gripa koja traje više od mesec dana i o njoj se upadljivo ćuti a ministar priča o spremnosti za korona virus.
    Ovo više liči na ono kada kažu nisam uspeo da zaradim svoj prvi milion zato sam prešao na drugi.

  5. Da li ste vi normalni. Zatvorite granice i zaštitite ljude koji žive ovde. Uradite nešto za svoj narod, neka vam primer bude Amerika. Sram vas bilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.