Lončar: Vakcina protiv kovida 19 biće besplatna i na dobrovoljnoj bazi

Ostavite komentar


  1. Besplatna? Da li to znači da će nam je neka država pokloniti ili će biti plaćena iz budžeta, kredita i sl. i ko će time biti zakinut? Zdravstvo, školstvo, kultura, sicijala, privreda…? Kon i bratija opet muvaju sa vakcinama. Dokle bre, lopuže?

  2. Decu ste naterali jer su roditelji zombirani i rade po pet poslova da prezive dan pa nemaju gde sa njima…ali stecom ne svu.

  3. Kao prvo, treba da kazete iz cije zemlje stize vakcina a kao drugo da objasnite da li bilo kakva vakcina moze da neutralise nano-cestice sa sarinom koje se rasprsuju iz aviona po celoj Zemaljskoj kugli a koje vi kao i svi drugi lazno nazivate“Virus Kovid 19″

    1. Bas tako.A jadan zombiran narod veruje u virus.A vakcine su ustvari eutanazija.Nece valjda slobbodoljubivi narod srbski pristati da bude ovca za klanje.

  4. Ljudi.kako mozete da ponavljate dezinformacije do besvesti.Vakcina je civilizacijski pomak u sprecavanju opakih bolesti vekovima unazad.Postoji antivakcinalni lobi kome se pridruzuju na zalost i neke moje kolege lekari.najcesce oni koji se u svom poslu nisu dokazali ili zele medijsku paznju.40 godina lecim pa i vakcinisem deco od 0 do 18 god.imam kartoteku 2200 pacijenata.lecim decu pa i unuke svojih pacijenata i nikad nije bilo komplikacija.bolesti i stanja izazvanih vakcinom.Ostavite se praznih prica.Kako zivite sa toliko straha.sumnje.nepoverenja.?

  5. Kad se Vučić i sin i Andrej javno vkcinišu istom vakcinom koju daje narodu.. može ali za 5 godina… ako prežive i nemaju nus pojave. Šizofeniju i bipolarni poremećaj… već ima to nećemo računati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.