Lončar: „Prava vakcinacija“ najranije od aprila

Ostavite komentar


  1. Srbija ima najvisu stopu hospitalizacije u Evropi od oko 25%. To znaci da su mere prevecije nedovoljne i zakasnele, da se malo testira i ne prate pozitivni i njihovi kontakti. Organizacija testiranja je veoma losa, pacijenti satima cekaju na hladnoci da budu primljeni, zato neki odustaju i lece se kod kuce. Ovom izjavom Ministar optuzuje samog sebe!

    1. Чекајте,зар Атила бич Божији,у виду Вучића не рече да смо међу првима у Европи,који ће купити вакцине и то више врста,па бирај народе чим ћеш да се бодеш.Ко сад лаже Лончар или Вучић или обојица,они се хране лажима .

    2. Jel’ to onaj sto ga zovu doktor smrt, covek od poverenja zemunskog klana, isti onaj koji je u martu ove godine rekao da ce „uskoro nasi strucnjaci u Torlaku da naprave domacu vakcinu“, onaj isti koji je kumovao padu vojnog helikoptera sa bolesnom bebom insistirajuci da se letilica prizemlji na aerodromu da bi se on slikao za medije koje je pozvao… I njega slusati i bilo sta mu verovati!?

  2. Ekonomski div, Zdravstveni zmaj. Sta je sledece? Cekamo Nesu, Vulina. Vojni bic bozji, Policijski isterivac duhova.

  3. Aprila koje godine? Posto ce sada da se vidi koliko smo kao zemlja, a vi kao njena vlast postovani u svetu…

  4. Setih se Njegosa – „Bog vas kleo, pogani izrodi!“ Ima li sta aktuelnije od od toga, sto oslikava nasu svakdnevnicu decenijama unazad, a pogotovo zadnjih, radikalskih godina?

  5. Ovom zbunjenom sa slike: bice borbe ali ne sa epidemijom,nesto sto netreba cekati do proleca,derane.

  6. Opozicija, novinari, narod… a vlast?

    Slušao sam i Kona, narod mora da shvati i poštuje… i slično. Tačno je da je odgovornost na svakom od nas, ALI šta se dešava sa svim onim komunalcima i inspektorima kojima su izglasali zakon da mogu da izdaju mandatne kazne… Da, narod treba da vodi računa a oni treba da upozoravaju i kažnjavaju.

    Da li bi bilo onog „crnog petka“ da su radili svoj posao, npr. Ali ne… izgleda da je projektovano nešto drugo a sve zbog „neodgovornog“ naroda.

  7. Rusija nam je nudila da mi proizvodimo njihovu vakcinu? Kako to nece biti vakcina do sledece jeseni? Zasto se ne uzima ruska nego fajzerova vakcina?

  8. April? Pa zar ne rece Vucic pre neki dan da vakcine stizu do kraja decembra? Ja vec zavrnuo rukav, a sad april!!! Samo da ne bude apri-li-li-li!

  9. „Na vreme krećemo s terapijom. Imamo problem kad se pacijenti kasno jave“, rekao je Lončar.
    A nemate problem što te iste pacijente koji se „kasno“ jave lekari pošalju kući da piju čaj i jedu supice, sve dok im pluča ne kolabiraju?

  10. Zar se onomad tvoj gazda nije busao u grudi kako će Srbija već krajem jeseni da ima vakcine – i to dovoljno, mal’ne kol’ko ‘oće.
    Pa, bre, „doktore“ kad lažete bar zamotajte u celofan, kao kad deda laže unuče da će da mu kupi šarenu lažu.

  11. Za ravoj i testiranje vakcine za bilo koju bolest je potrebno izmedju sest i dvanaest godina…Ova prica o tim zbuckanim vakcinama je suplja kao i sve price ovog nesrecnog coveka koji je ucenjen velikim kolicinama novca ….I niko sem njega nije kriv za to !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.