LSV: Patrijarh Porfirije da se vrati putu skromnosti

Ostavite komentar


  1. Patrijarh je i dalje Gospodin Pavle. “ Ovo“ i njegov prethodnik su sluge vlasti , a ne Boga.

  2. Ma nemojte da vise pominjete ovog nazovi bozjeg coveka. Ogrezao je u bigatstvu. Crkvu je pretvorio u gradjebinsku firmu, koja zida na eskluzivnim lokacijama i prodaje eskluzivne stanove. U pravom smislu su prestali da budu crkva naroda postali su zelenadi i tajkuni. Prvi medju njima porfije ili kako sebe naziva patrijarh, je i prvi tajkun ili vodja tajkuna u crkvi i nirmalno je da ima vilu na dedinju. A pastva ili narod, njih usmerava prema rodjaku Vucicu, koji im deli milostinju ili kaznjava one koji nisu poslusni toj tajkunskoj bratiji.

  3. Da,pitam se,pitaju li se,:,,Šta bi Gospod Hrist Isus rekao na sve što činimo t.j sve sta ne činimo a trebali bi,jer to nam je ,,posao“. Zapitajte se jer kome je više dato,veće će račune morati položiti.

  4. Prethodnog patrijarha su već svi zaboravili po imenu. Pamtimo ga kao poslušnika Vučiću. Zaboraviće i ovog po imenu a pamptićemo ga isto kao poslušnika. Patrijarha Pavla svi pamtimo i nećemo ga zaboraviti. Nećemo zaboraviti ni to da je stao na čelo naroda i probio policijsku blokadu. Tako se radi za narod.

  5. Vratio se on Isusovom putu, čak ga je i prevazišao! Isus je hodao po vodi, a naš pater po oblacima!

  6. Ne cita on ni ove novine niti razmislja o sirotinji on je pstrijarh bogatasima a sta cemu to zdanje kad nema ni kuceta ni maceta niti ce ih imati a i on kao neke vladuke voli luksuz i normalno stranku na vlasti

  7. Ови сепаратисти да се оставе српског Патријарха, боље би им било, ионако сањају укро националисте као себи сродне. Тако ће и проћи ако наставе са ударом на српски народ.

  8. Sveti Pavle srpski je naš Patrijarh. Bdi on nad svojom duhovnom decom, sa nekog lepšeg mesta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.