LSV: Šešelj i dalje širi mržnju

Ostavite komentar


    1. Za nekog je ratni zlocinac za neko vojvoda. Ali ko je slusao njegove govore po tribinama u bivsoj jugi i ako je imalo realan taj covjek je srbima ponajvise donio zla. A da ne pricam za druge.

  1. LSV i Šešelj su dve različite političke opcije, ali trenutno obavljaju istu dužnost: opozicija po Vučićevoj meri.

  2. Istina! Takođe, Čanak i LSV šire iluzije, jer im je tako naložila DB. Uostalom, to im je posao.

  3. I vi iz lsv non stop širite mržnju prema Srbima u njihovoj drzavi ako ste toliko tolerantni zasto neosudite lupanje cirilicnih tabli u Vukovaru jeste li ikad osudili Bljesak i Oluju sram vas bilo ajde recite nesto protiv Hrvata u zagrebu pitajte koliko je nekada Srba zivilo u Kninu kad se vec krijete iza tolerancije vi u Srbiji imate najveci govor mrznje al tolerise se jer je uperen prozžtiv Srba

    1. Šešelj je počinio zločin i zato je osuđen.
      Šešelj je pojedinac a ne čitav srpski narod.
      Šešelju treba suditi u Srbiji da ljudi čuju šta je sve radio i sa kim je sarađivao. Dokaza ima. Postoje svedoci. Zločinci žive među nama.
      Svi koji su činili ratne zločine će odgovarati, ratni zločini ne zastarevaju.

  4. Šešelj je Vučićev guru a i sada su na istoj strani,a i vi ste sa Vučićem u koaliciji,pa zajedno vladate u NS-u.Zar ne?Čemu čuđenje ,foliranje…izabrali ste stranu,sve za vlast…gnj..e..

  5. Sheshelj kao siri mrznju, a LSV se kao ljuti. Ima I ono kad Sheshelj kao shiri mrznju, a SDA se kao buni.

  6. Jes vala, Šešelj vozio motorne sanke po Novom Sadu i letvom pretukao čoveka…

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 8

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.